Tema: DotA 2
View Single Post
Staro 04.11.2011., 12:04   #222
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Evo kad ovakva sranja napisu developeri LoL-a, onda mi je jasno zasto se igra zove lol, kad je smjesna.

Daklem to nema veze s mozgom, kuzi se koliko razumiju igru...

1.Ako su heroji jednaki, igra nije balansirana, vec upravo dosadna i monotona. Zato manje vise svi melee heroji obicno su jaci od rangea, upravo zato sto su u jednu ruku "hendikepirani" jer su melee, pa treba znat igrat s njima. Ne postoji carry koji je range a da je jaci od meleea, stoga upravo tu vidim prvu stavku olaksavanja igre newbiejima

2.Naprotiv, ne usporava igru, vec obicno farmanje laneova bez mogucnosti denyana usporava igru,jer su igraci fokusirani na farm kad ih nista osim ganka nemoze sprijeciti u tome. Pushanje towera lol? pa nikom nije u interesu da im se pushaju toweri pa se svejedno denya, zasto? zato sto deny ne vodi k tome da se pushaju laneovi... Vazno je znat kontrolirat lane, i kretanje kripova, koliko daleko trebaju stajati, gurati i slicno,a to se moze samo sa mogucnoscu ubijanja obje vrste kripova... Takoder do izrazaja dolazi mindgames za lanecontrol, pa tako igra nagraduje skillanijeg igraca, a ne onog ko je range/melee/itd. U lolu je skilllgap jako mali, upravo zato jer je isto, i onda netko ko je iskusan lasthiter nemoze apsolutno nista napraviti zasranom nubu s druge strane koji neometan moze farmat svoje kripove...

3. stavku necu ni komentirati, jedini ko je ovdje weird su oni, jer deny je upravo jedan od najvecih skillova dote, koliko se stvari zna promjenit denyanjem kripova ili heroja...

Drago mi je da su sami odgovorili koliko ustvari jako malo znaju o igranju ActionRTS-ova ili kako se vec zovu ovi dota klonovi...