Slažem jednu konfu s monitorom...postavio sam pitanje već u periferiju (za monitor)..al nitko ne odgovara..imam 1200kn za proc i matičnu...komp će se koristit za igre...za sad mi je izbor na ovome...
Matična ploča sAM3 Asrock M3A770DE, - AMD 770 + AMD SB710, ATX, FSB2600, Dual Channel 4xDDR3
-da da znam, nije AM3+...al komp kad se bude nadograđivao, sve će se mijenjat...i imao sam priliku malo se igrat s pločom i dosta daje za te novce
i sad dilema:
Phenom II X2 560 (nema više vidim 555, inače bi uzeo njega i onda probat unlock)
-ne znam kakav je postotak unlocka s ovim procom, odtud dilema, znači malo je kocka
ili
Athlon II X4 645 (3.1GHz,2MB,95W,AM3) box
-da je prije dvije godine, ne bi se previše dvoumio, ali ove novije igrice iskorištavaju više jezgri, i naravno ako ne uspije otključavanje phenoma, imat ću slabije performanse nego s athlonom...
ili možda neka platforma zasnovana na ovim novim pridošlicama?
- i na kraju izbor monitora, tražim neki 1680x1050 22" monitor, zašto pitate se? pa radi grafičke kartice i naravno boljih performansi(HD6790)...a i doslovno mi je glupost full hd reza na toj dijagonali..cijena oko 1100kn...Hvala