View Single Post
Staro 03.11.2011., 09:11   #3278
DeadMan+
LateralusX
Moj komp

DeadMan+'s Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Na mom je palica bila extra lagana za pomicat, ja bih znao i sa 2 prsta upravljat lagano. Provjeri si force feedback da nije uključen, pogotovo "centering spring", tj. tada će joystick palicu stalno pokušavati vratiti u centar pomoću force feedback mehanizma.

Što se tiče gasa, prvo provjeri da li gas normalno reagira u settingsima/softveru od joysticka, mora biti negdje među kalibracijom. Ako da, onda moraš u igri namjestit joystick kako ti paše. Meni je osobno bio problem da pokretom palice, ne sa gasom. Kad bih je povukao prema sebi, čoper bi išao nosom dolje, umjesto obratno, onda sam morao u Logitech profileru namjestit da inverta axis X (gore-dolje) i malo ubio sensitivity inače je pre osjetljiv pa se više boriš sa joystickom pokušavajući dobiti normalne pokrete nego šta voziš. U početku su ljudi mislili da kvalitetno izbjegavam stingere, a zapravo sam samo htio vozit ravno
nije problem u FF, ova palica ima oprugu za otpor, ne moze se regulirati
da, isti problem i ja imam, pokret jednostavno nije precizan, ne mogu raditi male pomake pa se vise borim s avionom nego ista drugo

Citiraj:
Autor thesekiman Pregled postova
Evo 5 gratis dog tagova u Bf3. Samo morate pogledati 4 minute trailera za film Act of Valor do kraja.

http://actofvalor.com/bf3/

Nakon završetka trailera na stranici kliknite dugme PC, pa onda login to EA. Ja sam svoje otključao i sve radi.
pa to sam napisao samo post iznad