Citiraj:
Autor DeadMan+
koliko je tesko za micati palicu?
ja imam Cyborg FLY 5 i jako je tvrda, nije mi jasno da li to tako treba biti?
ali veci problem od toga je sto mi ne kuzi gas, odnosno igra malo mlisli da je gas kocnica, a malo misli da je gas (pomak na istu stranu) 
|
Na mom je palica bila extra lagana za pomicat, ja bih znao i sa 2 prsta upravljat lagano. Provjeri si force feedback da nije uključen, pogotovo "centering spring", tj. tada će joystick palicu stalno pokušavati vratiti u centar pomoću force feedback mehanizma.
Što se tiče gasa, prvo provjeri da li gas normalno reagira u settingsima/softveru od joysticka, mora biti negdje među kalibracijom. Ako da, onda moraš u igri namjestit joystick kako ti paše. Meni je osobno bio problem da pokretom palice, ne sa gasom. Kad bih je povukao prema sebi, čoper bi išao nosom dolje, umjesto obratno, onda sam morao u Logitech profileru namjestit da inverta axis X (gore-dolje) i malo ubio sensitivity inače je pre osjetljiv pa se više boriš sa joystickom pokušavajući dobiti normalne pokrete nego šta voziš. U početku su ljudi mislili da kvalitetno izbjegavam stingere, a zapravo sam samo htio vozit ravno