Citiraj:
Autor Danko86
igra dodje za 2-3-4 dana u hrvatsku.. to što ju drže na carini možes samo značit loše da će nam lupit još 80-90kn carine i zadržat ju tjedan dana kod sebe : (((((( lihvari
|
Zanimljivo, naručil sam već jedno 5 igri preko game.co.uk i nikad mi nisu lupili carinu. Jest da je igri trebalo malo duže da stigne, ali nikad nije bilo problema sa carinom.
S druge strane mi je isto zanimljivo da kad sam naručival neke majice iz SAD-a, stigle za 6 dana bez problema na carini.
Al rađe ću kucnut u drvo nego prizviat vraga...kad igra stigne budem igral.
Citiraj:
Autor danijel_b
Ne treba panicariti, sjetite se da su postari vjerovatno imali produzeni vikend, cekamo cekamooooooooo
Meni su uzeli 281kn 
|
Vjerojatno ovisi od banke do banke i njihovih tečajeva...ja sam u podravskoj banci i uvijek su bili dobri sa tečajnim listama. Dobijem igru 150 kuna jeftinije nego da sam kupoval box izdanje ovdje u Hrvatskoj.
Citiraj:
Autor Veki-os
Leti li tko s joystickom,ako da s kojim?
|
Ja budem probal sa Logitechovim Force 3D Pro joystickom...iako mi je stvarao puno problema u BC2. Igra mi je bila neigriva kad mi je joystick bil uključen, cijelo vrijeme je štekala i nisam mogel normalno igrati. Isključivanje joysticka riješilo je problem, te sam moral naučiti letjeti sa mišom i tipkovnicom. Budem provjeril kak bude joystick reagiral u ovoj igri.