Citiraj:
Autor khm
Trebaš otići na 'options' u tom programu, onda na 'uninstaller' i stavit kvačicu na 'show system components', onda bi ti trebalo prikazat ati drivere.
Označi i klikni 'uninstall', slijedi proceduru kako te Revo vodi i kad pobriše drivere nemoj slučajno odabrati da želiš resetirat PC ako ti ponudi, najvažniji je zadnji korak u revi kad nađe registry filove, to klikni na 'select all' i 'delete', onda 'next' pa opet 'select all' > 'delete', next > finish.
Ključan dio je sa registry fajlovima, ako to ne napraviš dobro onda ko da ni nisi ništa napravio i imat ćeš stalno problema.
|
Napravio sve s Revom, deinstalirao, opet instalirao, stvar opet bila ista.
Citiraj:
Autor domy_os
Probaj još s drugim VGA kabelom i na drugoj grafičkoj kartici. Ako i dalje bude isto, problem je do elektronike monitora (mala pločica što stoji pored napajanja). Nema tu puno mudrovanja...
|
Ne vjerujem da je do monitora, jer on prikazuje 1680x1050 rezoluciju, samo je uvijek iznova moram namještati u CCC, nakon paljenja računala je slika odmah razvučena.
Inače danas sam po tko zna koji puta deinstalirao i instalirao ATI drivere, i u jednom trenutku mi je javilo da ATI grafički driver nije instaliran, da je došlo do greške i da ga instaliram ponovno..uglavnom nakon što sam na to stisnuo OK, i promijenio rezoluciju na 1680x1050, na moje iznenađenje je slika bila normalna sada. Ne znam kako, ali vidjet ću do kada će potrajat. Večeras ne gasim PC tako brzo.