View Single Post
Staro 02.11.2011., 20:36   #8
Majkel
Registered User

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor khm Pregled postova
Trebaš otići na 'options' u tom programu, onda na 'uninstaller' i stavit kvačicu na 'show system components', onda bi ti trebalo prikazat ati drivere.

Označi i klikni 'uninstall', slijedi proceduru kako te Revo vodi i kad pobriše drivere nemoj slučajno odabrati da želiš resetirat PC ako ti ponudi, najvažniji je zadnji korak u revi kad nađe registry filove, to klikni na 'select all' i 'delete', onda 'next' pa opet 'select all' > 'delete', next > finish.

Ključan dio je sa registry fajlovima, ako to ne napraviš dobro onda ko da ni nisi ništa napravio i imat ćeš stalno problema.
Napravio sve s Revom, deinstalirao, opet instalirao, stvar opet bila ista.

Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Probaj još s drugim VGA kabelom i na drugoj grafičkoj kartici. Ako i dalje bude isto, problem je do elektronike monitora (mala pločica što stoji pored napajanja). Nema tu puno mudrovanja...
Ne vjerujem da je do monitora, jer on prikazuje 1680x1050 rezoluciju, samo je uvijek iznova moram namještati u CCC, nakon paljenja računala je slika odmah razvučena.

Inače danas sam po tko zna koji puta deinstalirao i instalirao ATI drivere, i u jednom trenutku mi je javilo da ATI grafički driver nije instaliran, da je došlo do greške i da ga instaliram ponovno..uglavnom nakon što sam na to stisnuo OK, i promijenio rezoluciju na 1680x1050, na moje iznenađenje je slika bila normalna sada. Ne znam kako, ali vidjet ću do kada će potrajat. Večeras ne gasim PC tako brzo.
Majkel je offline   Reply With Quote