i odlicno koji popizditis dobijem danas...........
daklem, ja igram sve single player, multiplayer palim jedino kad je nekakav lan, nista online jer mi je skresan adsl (da bi maxtv sljakao 5/5), i jednostavno nemam nikakvu naviku igrati online.
i tako ja uzivam u igri iskljucivo samo ja vec nekih 20tak dana, bas gustam, pogibam ok svako malo, ali prolazim. sada sam na 82%, trebam onoga mutavog usranog poglavicu odvesti u 3 njegove PM, i naravno svaki put mi kreten pogiba jer su stavili taga, onog kung-fu zombija, par infected frikova i jos obicnih smrdljivih walkera.............
svi kokteli su mi potroseni, sve bombe su mi potrosene, sve sto ubija u malo jacem krugu - nula. i naravno svaki novi spon ja imam dva kvadratica energije, krepam ja ako se zaletim kao rambo medu rulju, ako se koljem s jednim po jednim - poglavica umire.
uglavnom odlicno, razocarenje do ibera, jer ne mogu proci dalje. slazem se ja da bi itekako bilo lakse sa jos trojicom ljudi i poklalo bi se to u roku odmah, ali sam........ jednostavno ne ide. ubitacna steta, stvarno se ne sjecam kada sam ovoliko uzivao u igri, i onda mi naprave ovako sto. jebiga.
i da, probao sam u rikverc pa da me mutavi poglavica prati nazad da navlacim malo po malo i ubijam, ne, kreten tamo stoji i ceka cijelu navalu zombija. i da, ragea vise naravno nemam, probao sam odmah s njim, nije upalilo jer je tad poglavica krepao.