Citiraj:
Originally posted by Univited noob
molim vas ako mi možete dati koji savjet..
|
Tu imas svega i svacega...
Ja sam kupio teski jeftikaner Excello Divx-588. Ono sto sam ja isprobao divx i xvid reproducira bez problema, subtitlove tipa sub ili srt takodje bez problema sa vrlo dobro odabranom velicinom fontova (prikazuje ćčšđž). Problem je sto ga je (barem kod mene u Rijeci) vec tesko nabaviti jer je razgrabljen, ja sam ga platio 399kn a poslje je bio u Metrou po 365kn. Isti ima problema ako je u xvidu ukljucena opcija GMC. Garancija je 2 god (pitanje sto pokriva

) ali za tu lovu... Dizajn je malo "neobican", nekome se svigdja nekima ne, displej je neupotrebljiv jer se iz fotelje nevidi (postavljen je "odozgo"). MOzes na njega direktno spojiti 5.1 zvucnike. Subtitlove za avi ne ucitava sa DVDa vec samo sa CDa i moraju imati identicno ime kao film (ime.avi i ime.srt ili sub)
Za VIVAX DVD/Divx player se prica da je ispod haube identican Excellu za manje vise istu cijenu cca 400kn
Klasa iznad bi trebao biti Phillips 630 koji ima odlicnu podrsku od strane samog proizvodjaca za nove firmwaree kosta u metrou manje od 600kn. 5.1 zvucnike mozes spojiti premo optickog izlaza. U ovu cijenu spadaju jos LG 8631V i 8731V a sad su izasli i serija 9xxx, pa yamada 6700 .... ima igraca koliko hoces
Onda ti idu skuplji igraci tipa Pioneer 470, 575 pa razni KISS modeli....