Citam postove od svega i svacega. Mogu samo smijati tipa :" u pravo vrijeme sam kupio", "nisam znao" i gledanje cijena u drugim trgovinama.
Ljudi, dragi forumasi, shvatite da vam nece pomoci hvaljenje i zaljenje na nabijanje postova u postojecu temu.
Tvornica se izgraduje na drugoj lokaciji i imajte strpljenja. A ne kao da vam zivot ovisi o disku. Ako vam treba i platit cete do zadnje lipe. U protivnom ne zeite platiti toliko onda strpite i odite na oglasnike pa nabavite sumnjive cijene, garancije.
Vidio sam kako moderatori brisu hvalospjeve, svade i negodovanje cijene. Pozdravljam tome.
@bruno
Memorija je bila skupa zbog izrade ddr1,ddr2 i rambus. Bilo je i namjestavanje cijene izmedu samsunga i infineona pa su zavrsili na sudu. Dolaskom ddr3 sve je palo na prihvatljivoj razini.
Ovo nema veze s diskovima jer potonji proizvodac Nidec u poplavima i zato ostali brandovi proizvodaca cekaju dijelove od Nideca.
Biti ce sada i drugih problema - trazenje alternativnih proizvodaca motorica i asemblera diskova ce smanjiti pouzdanost vrlo vjerojatno...
Nesluzbeno sam doznao da vodostaj tj poplava povecala.
@Vip
bilo je i jučer na internetu
@Duke
samo je strpljenje spašen
@jopis
to je O.K.