View Single Post
Staro 02.11.2011., 13:13   #299
JuXo
Premium
Moj komp

JuXo's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor panoramix Pregled postova
Ha, što reći na ovo. Da malo bolje znaš ekonomiju poslovanja restača, picerija i sličnih lokala, shvatio bi da je za 99 % vlasnika jedini Bog profit, a ne da buš ti jel kvalitetne sirovine u jelu. Da ne bi bilo zabune, pizza je fina i sa Metro ( ovo shvati kao metaforu za uvozno smeće ) sastojcima ako je pripremai dobar meštar.
Zar misliš da u restačima koji nude "tjesteninu sa škampima" dobiš nutra škampe? Dobiš jeftine kozice iz Tajlanda koje su musave ženturače trijebile prstima iz njihovih oklopa, za nadnicu od 2-3 $ na dan...
Pileća prsa u umaku od vrhnja sa sirom? Kaj misliš da je slobodnotrčeći Jelcov picek položio svoj mladi život da bi ti mljackao? Ne, prsa su veliko smrznuto pakiranje iz Metroa, uvoz iz Brazila a cijena za kilu niti 20 kn.
Ako do sada još nisi shvatio da je Lijepa naša, europska kanta za smeće, onda ti ja više niš ne mogu pomoći...
Kaj se tiče šampinjona, svaka picerija koja stavlja ukiseljene gljivice trebala bi biti zabranjena.

Dobar tek
potpis na ovo

radio kao dostavljač u jednom restoranu u Slavoniji:
- brašno iz Lidla
-pomfrit iz Lidla
-šunka, sir i ostale sitnice iz Metroa
-gljive domaće i uvijek svježe
-kulen domaći, znači nije bilo onih zimskih, pučkih i ostalih sranja
-ćevapi, e to vjerojatno nema nitko bolje tu u okolici, znači pravili su se od najboljeg mesa i to baš u restoranu
-pizze su mi bile super za jesti, jer su bile dobre kuharice

a najbolje pizze što sam jeo su u Osijeku u Lipovom hladu i Saloonu

JuXo je offline   Reply With Quote