View Single Post
Staro 14.03.2005., 01:03   #1
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Pa svi fushaju danas, strashno ...

Mislim aj da uzmeš Gericom, Acer, Asus, ... nego odeš i zemeš Mobile Worstation HP nw8000 i fino sve raspakiraš posložiš počneš instalirat, našarafiš sve kaj ide, složiš dock station ... i sutra dan više ne radiš napamet već rano ujutro dok još prsti ne znaju di su tipke pa moraš pogledavat di su tipke ideš spojiti komp sa ostatkom mreže i počneš ukucavat fixni IP 192.186. ... WTF? idemo ponovo 192.186 ... a :confused: počneš koristiti 1% mozga, izbaciš jedan i drugi krmelj iz oka pogled na keyboard a kad ono tipke idu 1,2,3,4,5,8,7,6,9,0 ??? A ništa eto i na top modelu jednog uglednog HPa ipak nepismeni ljudi slažu tipke, aj da su slova, već brojke ! A niš u ponedjeljak na servis i dobar dan ... ja bi da mi složite tipke kako idu, mene su učili brojat 1,2,3,4,5,6,7,8,9,0 a ne 1,2,3,4,5,8,7,6,9,0 osim ako nije to neki novi standard ... strašno.

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote