View Single Post
Staro 01.11.2011., 20:31   #35
mislav_os
freak
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
Imam SX125 Epsona pa da ne otvaram temu. Naime, uz printer sam dobio original boje od kojih se crna danas ispraznila. Tijekom printanja je printer jednostavno stao i trazio drugu boju. Ja ga nisam gasio vec sam stavio zamjensku boju i kliknuo da nastavi. Ali, on je poceo printati kao zebra. Znaci malo teksta, pa malo bijelo, pa tekst...itd. Tako stalno. Ja sam tu boju onda stavljao, pa vadio, pa ovo-ono itd da bi na kraju doslo kao sto je netko napisao na temi da printer pocne javljati da su i druge boje prazne. I sad se mogu shishat, moram sve 4 kupiti.

Stvar je u tome da i dok jos nisam pokusavao sam preko onog EPSON sucelja u Control Panelu probavao ciscenje glave i sve te djidje midje (iako je printer star 3-4 tjedna) ali isto. Sad sam skuzio da se izgleda natopila ta spuzva ili stogod jer kad sam pokusao npr isprintati rozom bojom tekst on je bio taman, odnosno crne je jos bilo.

Sto raditi? Odnijet ga na servis ili ce se to osusiti? (izvadio sam sve boje van). Sutra svejedno kupujem sve 4 nove jer mi je printer skoro svaki dan potreban. Sad ne zelim riskirati i stavljat te boje ako ce biti isto kao do sad (zebra ispis), pa me zato zanima sto sad??

Jos jedna preglupa stvar kod Epsona je sto kad mu se jedna boja isprazni (npr plava) on nece printati crni tekst ma da mu prijetis, nego trazi da se plava promijeni pa da se nastavi printat. To je preprepreglupo stvarno, jer sta ako mi ne treba plava nego hocu crnom printati (koja je npr puna), on mi nece dati jer plave nema ?!?! :S

mislav_os je offline   Reply With Quote