View Single Post
Staro 01.11.2011., 19:22   #993
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor skyman Pregled postova
Evo da i ja podijelim par iskustava, godinama isto kupovao kod njih, još dok su bili u onom podrumu ..desetke konfiguracija..bio jedno 2-3 puta na servisu, sve korektno riješeno...i jedan dan isto uzimam neke komponente, među njima je i bila DDR2 mema od 1 Gb 800Mhz, potrošim jedno 2500 kn sveukupno..mema je inače bila za sestrin komp..nakon ugradnje je ispalo da se memorija ne slaže s već postojećim modulom u računalu..otišao idući dan u adm..htio zamijenit postojeći modul za neku drugu marku..al nisu imali druge marke od 1 Gb, nego samo 2Gb koji je bio 200kn..budući da mi se nije davalo 100 kn više za modul koji će ostat neiskorišten (sestra radi u officu i malo surfa po netu)..zamolio sam ih lijepo da li je moguć povrat novca da odem u drugi dućan uzet modul od 1 Gb...tu je sve krenulo nizbrdo...čovjek me lijepo odbrusi (onaj vlasnik) da to ne dolazi u obzir, da sam to trebao prepustit njima da ugrade jer su oni ipak stručniji i više znaju, i kao od kud mi to da bilo koji dućan vraća novce (ja spomenem Links), onda malo ušuti...jako jako neugodno sve to skupa...nisam se pozivao na DI jer znam da zakonski nisu dužni vratit novce i da je to isključivo njihova dobra volja...samo napominjem da sam dan prije ostavio kod njih 2500kn (u gotovini), i samo sam tražio povrat tih 95 kn koliko je koštao taj modul...ali ne, koda sam ih tražio da mi daju bubreg...na kraju sam nadoplatio još 105kn za modul od 2 Gb da se ne svađam tamo dva dana...uglavnom nikad neće vidjet niti jedne moje lipe..od tad samo idem u Links i Protis (reklamacije riješavam kod nabavljača, ne kod njih)...Links je daleko susretljiviji što se tiče tih stvari...vratio par puta otvoren vent jer je bio preglasan, isto tak memoriju jer je dolazilo do nekompatabilnosti, dosta zamjena itd...i sve riješeno unutar par minuta, što se tiče i MagazinRS-a..isto riječi pohvale, ali neće ti ni oni vratit novce ako vratiš taj proizvod idući dan (kupio jednom na njihov nagovor Frontier napajanje koje bilo glasno ko mali mlažnjak)..uglavnom u ADM-u su uvijek ljubazni, susretljivi itd. ...al ne daj Bože da ih zatražiš povrat novca-čak i ako je zakon na tvojoj strani, skroz druga slika
Ajoj, nisi to trebao napisati....sad ce se javiti ekipa sa: nije da je laž ali ne vjerujem, ja kad sam u ADM naručivao svaki put bi platio i uzeo komponentu, sve 5 bilo, čak smo i popričali prodavač i ja o razmnožavanju panda na sjeveru pokrajine JangCe () i sl.
Nije mi cilj spam ali nisam stigao komentirati flejmanje pojedinaca na slično iskustvo od kolege darky, nebbo i sličnih di se već ustanovilo kako ADM cigani za par stotina kuna koje treba vratiti ako nema dotične komponente a čovjek odbije slabiju zamjenu
Master_Hrc je offline   Reply With Quote