View Single Post
Staro 01.11.2011., 19:17   #17
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Za bilo kakve modifikacije bilo kojih statusa potrebno je uložiti truda, vremena i izigravati suca za prekršaje kod svakog slučaja.
Pa samo pogledajte temu prljavim trgovcima, gdje je kao na prvu sve jasno - jedan kupi, drugi prodao, ovaj nije platio ili ovaj poslao sjebanu robu itd. Pa to su priče i objašnjenja koja traju tjednima, jer naravno svatko na svoju stranu navlači. Stvarno ne vidim kako ovakve stvari, rezervirao sam/nisam, odustao sam/nisam na vrijeme i nebrojene druge kombinacije "presuditi", a da bude pošteno i relativno brzo&lako riješiti.
Vidim da neki gore spominju dodatke za forum, no opet ostaju presude, vijećanja i beskonačne rasprave.

Kao što sam i gore napisao, ne radite bezuvjetne rezervacije robe osim i samo isključivo ljudima koje osobno znate/vjerujete ili želite to napraviti na svoju odgovornost. Jel tako teško odgovoriti čovjeku, da - rezervirano je za tebe, no ako se netko drugi javi i želi odmah platiti - prodano. I stvar riješena, nema ljutnje, nema propalih rezervacija, nema problema.
tor je offline   Reply With Quote