View Single Post
Staro 01.11.2011., 15:21   #41
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Moram priznati da sam ipak očekivao veću katastrofu osim očito rabljenog kućišta koje je vlasniku uvaljenu i neučvršćene LAN kartice koja se izvukla iz slota od učestalog ukopčavanja/iskopčavanja kabela
m' da........
ajmo jedno przopotezno pitanje ivane, recimo kupis kuciste, nevazno, 250 ili 950 kuna u nekoj od trgovina, zapravo cijelu konfiguraciju. nakon godinu-dvije krepa integrirana npr zvucna, ti otfuras cijelu kantu u istu doticnu trgovinu, i ovi ti vrate komp ovakav. i tebi je to ok, nije velika katastrofa?

mislim ok, nije katastrofa tipa lik uzeo kutnu i srezao trecinu lima i plastike, ali jeboga, ja bi im sve poskidao s neba da mi naprave od bilo koliko vrijednog mog vlasnistva - ovako sto. i ne, mrezna nije vani zbog kabela, nego jer jednostavno kartica "izade" van PCI slota nakon nekog vremena, jer nije pricvrscena. a nije pricvrscena jer je spigan ovaj drzac gdje ide vijak, vidi se uostalom.........

i pazi, ovo su obavili serviseri. u tome je problem . i ponavljam, to da naprave bilo kome tu od nas sto petljamo po kompovima, bilo kuciste srot ili ne, to se ovako ne radi.

Burko je offline   Reply With Quote