Citiraj:
Autor 1v@n
Moram priznati da sam ipak očekivao veću katastrofu osim očito rabljenog kućišta koje je vlasniku uvaljenu i neučvršćene LAN kartice koja se izvukla iz slota od učestalog ukopčavanja/iskopčavanja kabela 
|
m' da........
ajmo jedno przopotezno pitanje ivane, recimo kupis kuciste, nevazno, 250 ili 950 kuna u nekoj od trgovina, zapravo cijelu konfiguraciju. nakon godinu-dvije krepa integrirana npr zvucna, ti otfuras cijelu kantu u istu doticnu trgovinu, i ovi ti vrate komp ovakav. i tebi je to ok, nije velika katastrofa?
mislim ok, nije katastrofa tipa lik uzeo kutnu i srezao trecinu lima i plastike, ali jeboga, ja bi im sve poskidao s neba da mi naprave od bilo koliko vrijednog
mog vlasnistva - ovako sto. i ne, mrezna nije vani zbog kabela, nego jer jednostavno kartica "izade" van PCI slota nakon nekog vremena, jer nije pricvrscena. a nije pricvrscena jer je spigan ovaj drzac gdje ide vijak, vidi se uostalom.........
i pazi, ovo su obavili
serviseri. u tome je problem

. i ponavljam, to da naprave bilo kome tu od nas sto petljamo po kompovima, bilo kuciste srot ili ne, to se ovako ne radi.