View Single Post
Staro 31.10.2011., 21:40   #500
Rabuso
Who dares,wins.
Moj komp

Rabuso's Avatar

Datum registracije: Oct 2011
našao link na forumu od nekoga

Uglavnom , mislio sam kroz par dana uzeti
Sapphire AMD Radeon HD6770,

Sapphire ATI Radeon HD5850, 1GB DDR5

Ili nešto u tom rangu, pa idući mjesec kupiti matičnu(tražim)/proc AMD Phenomen 4x 955/rame i napajanje ako je loše,a vidim da je...
S obzirom da nemam love za sve komponente ,a komp mi treba jer igram eve,mislio sam prvo grafičku staviti ša onda ostalo!!!
Dali ću uspjeti staviti novu grafu na komp s obzirom da je sve 4/5 godina staro?
Na kompu bih htio igrati bf3, ali ne planiram niti u snu igrati na max postavkama!!!
Sa low bi bio zadovoljan...

Dajte mi advice jer sam pomalo izgubljen!!!
-->
Pozdrav,

Imam par pitanja...
Naime, imam komp koji je star i želio bih ga postepeno pojačati i nadograditi u razdoblju od 2 mjeseca,ali se bojim da neće ići onako kako bih ja želio pa vas molim za pomoć!

Matična : Gigabyte GA-M61P-S3
RAM : 2*2gb , 2*512mb
CPU : DualCore AMD Athlon 64 X2, 2100 MHz 4000+Platform ID (Socket AM2)
Grafa : NVIDIA GeForce 7600 GS (256 MB)
Napajanje : Feel II 500 atx ( http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=124901) --> našao link na forumu od nekoga

Uglavnom , mislio sam kroz par dana uzeti
Sapphire AMD Radeon HD6770,

Sapphire ATI Radeon HD5850, 1GB DDR5

Ili nešto u tom rangu, pa idući mjesec kupiti matičnu(tražim)/proc AMD Phenomen 4x 955/rame i napajanje ako je loše,a vidim da je...
S obzirom da nemam love za sve komponente ,a komp mi treba jer igram eve,mislio sam prvo grafičku staviti ša onda ostalo!!!
Dali ću uspjeti staviti novu grafu na komp s obzirom da je sve 4/5 godina staro?
Na kompu bih htio igrati bf3, ali ne planiram niti u snu igrati na max postavkama!!!
Sa low bi bio zadovoljan...

Dajte mi advice jer sam pomalo izgubljen!!!
Rabuso je offline   Reply With Quote