View Single Post
Staro 31.10.2011., 12:11   #6
naram-sin
The Last Akkadian
Moj komp

naram-sin's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Ako smijem primijetiti, na ona prva dva ss-a ima poruka da je na c: disku samo 2% slobodnog prostora, a na d: disku 0%. Ali ovo bi mogao biti problem ako radis upgrade; mozda bi clean install pomogao, ali onda backupiraj bitne podatke sa c: diska.

Uglavnom, neki ljudi su imali problema sa instalacijom na overclockane masine. Svakako bih preporucio reset BIOS-a (clear CMOS) i zatim instalaciju. Ponegdje je to rjesavalo problem, a moglo bi i tebi; znam da tvoja ploca bas i nije OC-erski primjerak, imao sam je svojevremeno.

Sretno!

EDIT:
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Za tu konfu bi bio bolji 32bitni W7. Zašto? Jer imaš stare komponente i samo 3Gb rama. Bilo koji W7 podržava tvoj (stari) hardver i tu ne bi trebao imati problema. Može biti da ti instalacija nije uspjela kako treba jer medij ili softver nisu ispravni pa pokušaj sa drugim medijem.
Mada se slazem oko ovoga za 32-bit, to ne bi trebao biti problem. Imao sam upravo tu plocu, sa E2180 procom i 4 GB RAM-a i 7-ica se gore veselo vrtila, cak uz lagani overclock (3.0GHz) . Ovo sa medijem isto moze biti uzrok: ako je medij corrupted onda mogu biti i podaci spremljeni na disk pa bi tu mogao lezati zec.

naram-sin je offline   Reply With Quote