View Single Post
Staro 31.10.2011., 11:31   #981
Nebbo
gejmer
Moj komp

Nebbo's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Feyd Pregled postova
Ovo mi je nevjerojatno. Iako sam u zadnjih nekoliko godina kupovao isključivo kod njih, kad bi se uvjerio da je ovo istina, nikad više ne bi kročio u taj dućan.

Ne nazivam nikoga lašcem, ali ne kužim kako čovjek odjednom može postat takva seljačina. Nevjerojatno mi je da nakon toliko dobrih iskustava baš naletiš na toliko suprotan stav kod njih.

Stvarno mi nisu djelovali takvi, ali možda ću i sam morati uskoro nešto reklamirati kod njih pa se nadam da si samo naletio na dan kada je čovjek emotivno i mentalno legao pod teretom vlastitog biznisa ili nečeg u osobnom životu, iako to nije opravdanje, ali ajde, bar je nešto. Ljudski bi to svi mogli shvatiti, iako nije profesionalno.
Nevjerojatno? Heh, cini mi se da tek sada odredjene osobe dolaze na moje.

Kazes da ti je nevjerojatno da nakon toliko dobrih iskustava baš naletiš na toliko suprotan stav kod njih. Ja ta "dobra iskistva" uzimam sa rezervom, sobzirom da je 90% njih vezano za iskustvo prilikom kupovine! Svi su happy i veseli kada kupuju proizvod i jedva cekaju pohvaliti ducan, njihovu profesionalnost (u razmjeni novcanog za materijalno), jer su "kao" dobro trgovali! A pravo lice tvrtke se vidi onda kada se pojavi problem kod kupljenog proizvoda (reklamacija) i nacin na koji se to rjesava! Prema mom iskustvu, tu je ADM = FAIL.

Podsjetnik mog iskustva u ADM-u: KLIK NA LINK