View Single Post
Staro 30.10.2011., 23:22   #977
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Feyd Pregled postova
Ovo mi je nevjerojatno. Iako sam u zadnjih nekoliko godina kupovao isključivo kod njih, kad bi se uvjerio da je ovo istina, nikad više ne bi kročio u taj dućan.

Ne nazivam nikoga lašcem, ali ne kužim kako čovjek odjednom može postat takva seljačina. Nevjerojatno mi je da nakon toliko dobrih iskustava baš naletiš na toliko suprotan stav kod njih.
Ne stajem na niciju stranu, ali samo faktualno - isporucili su mi racunala s maticnom plocom 40ak kuna jeftinijom nego sto je bila narucena, sto ne bi bio problem da ploci nije nedostajalo nekoliko kljucnih elemenata, tipa PCI slot i RS232.

Enivejz, u svakom slucaju bi mi bila veca tlaka nositi racunala tamo i gombati se s cekanjem (makar to bilo u pogledu da dobijem 3 ploce iste sekunde, no vadjenje svega van i zajebancija nije bila vrijedna alternative), no uputio sam mail jucer tokom dana (iako su racunala preuzeta prije vise od 10 dana, cini mi se) kako bih objasnio o cemu se radi.

Bila je subota, i to van sluzbenog radnog vremena, no ljudi su se javili, ispricali i pitali sto mogu uciniti da popravimo gresku.

Jasno da sam se zahvalio, rekao da je sve OK i prihvatio ispriku - no lijepo se vidi fer i korektan odnos.

Pa sad... Opet, ponavljam, ne stajem ni na ciju stranu, no mnogo toga ovisi i o odnosu kupca prema prodavacu, osobno ni sa jednom trgovinom nisam imao losa iskustva kada sam se postavio korektno.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote