View Single Post
Staro 30.10.2011., 21:53   #24
Bishop
Premium

Datum registracije: Oct 2008
Dobro, jel ti citas ista sta se pise na forumu? "Dali se itko igrao s takvim stvarima (najvaznija stvar, jesi ikada isprobao?), trazim poklon za curu, ima crap zvucnike integrirane u laptop a vec ima gro zica na jako malom stolu (tako je, razlog razmisljanja o bezzicnim zvucnicima je da se smanji broj zica, ali i to da zvucnici nisu uvijek kraj laptopa, mogu biti na polici na drugom kraju sobe i u isto vrijeme bi se mogla presetavati po sobi s laptopom i slusati nesto je prednost koju sam smatrao nije bilo tako vazno napominjati). Ako postoji neka varijanta na nasem trzistu (ne mislim narucivati s ebaya) cija kvaliteta zadovoljava (znaci srednji rang zvucnika, subjektivna stvar, ionako bi ih isao isprobati prvo)i nisu preskupi (isto subjektivno, ali i na zadnjem mjestu zato i nije toliko vazno) otvoren sam za prijedlog. Eto, to sam trazio. Gdje si ti zakljucio da ja smatram da bezzicni zvucnici nemaju zicu? ali ako su bezzicni, onda ocito, imaju ipak nesto manje, barem jednu zicu manje od zicnih ČINJENICA, i ZATO je tvoj komentar, da i bezzicni imaju zicu retardiran jer na niti JEDNU od postavljenih pitanja nisi odgovorio. A taj svoj samodopadni ton mozes furat samo po forumima, medjutim, nije ti to zdrava navika, mogao bi u pravom zivotu upast u neke neugodnosti. I da, nisam ja nista mijenjao, ocu ovo, ocu ono, ja konzistentno trazim samo jednu jedinu osobu koja je to probala da mi kaze, to se isplati/neisplati.
pozz