View Single Post
Staro 30.10.2011., 19:23   #15180
SileTzar
Registered User
Moj komp

SileTzar's Avatar

Datum registracije: Jun 2011
Jučer nisam išao na Sljeme jer mi je mami rođendan bio, pa lagano juhice, meseko, krumpirići i salatice, pa kolači i sokići, pa sve opet...
A danas konačno odnio kolegi Riceburneru gumu u Zaprešić, pa s njim, Zlayom i njegovom djevojkom kafenisao sat i sitno, zatim preko skele na Savi do Samobora na burek i kremšnite, pa malo zujanja i lutanja Samoborom.
Samobor mi je apsolutno najljepši grad u Hrvatskoj, zapravo samo sam u Rimu bio da mi je grad ljepši od Samobora. Zujao sam kroz dio grada koji je na brdu, prekrasne kuće i okućnice, prekrasni pogledi, mirno i pitomo, sve lijepo uređeno, ljudi u nedjeljnoj šetnji, ne znam kako bih opisao taj osjećaj koji mi taj grad budi, ali uživanje svakako, iako su uličice kojima sam zujao brutalno strme.
Pa lagano nazad onom odvratnom cestom Samobor-Podsusedski most, u Samoboru sam potpisao peticiju da se izgradi biciklistička staza na tom potezu jer to je živi užas.
Odvratna dionica, 2 trake za aute i lijevo i desno kanal, vozim uz sam rub i manje od 20 centimetara od volana mi prođe lik ili ženska u Daewoo Tico jebemmumater, ajd da je Hummer ili neko široko govno ali nemreš mi tako blizu prolazit u autu na baterije, da je neki semafor bio blizu pa iz auta bi ga/ju za uši izvukao, stoka seljačka.
Brojač kaže 72km pređenih, nije puno ali bilo bi mi puno lakše da su gore neki tanašni semislikovi a ne 2.25 nobinik.
----
Ok možda ne baš 20cm od volana ali puno puno preblizu obzirom da iz suprotnog smjera nitko nije dolazio.
Inače najbolja investicija u zadnje vrijeme su mi naočale s bezbojnim staklima, spas protiv vjetra, prašine i mušica. 70kn na e-bayu, fensi šmensi.

Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 30.10.2011. u 19:32.
SileTzar je offline   Reply With Quote