View Single Post
Staro 30.10.2011., 12:42   #23
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Ajde dijete drago ohladi malo.
Jesi tražio kvalitetan i jeftin wireless zvučnik da smanjiš broj žica na stolu? Jesi.
Jesam odgovorio da ti se kupnjom takvog zvučnika broj žica na stolu neće smanjit. Jesam.
Jesi li bio uvjeren da wireless zvučnici nemaju žice. Jesi.
Jesi bio u krivu? Jesi.
Btw, stalno izmišljaš da si tražio ovo, da si tražio ono. Nisi. Točno se u prvom postu vidi što si tražio i to ti je odgovoreno. Smeta ti to što sam odgovorio da ćeš imat žicu??? Pa jebemu, ti tražiš bežične zvučnike a ja ti kratkim odgovorom dajem do znanja da nećeš smanjit hrpu žica na stolu. Što tu nije jasno i što je tu beskorisno i provocirajuće? Ak je to beskoristan odgovor, onda u k. Pa bar je to kratko i jasno. Ajd da sam stavio link na neke žičane zvučnike, to bi bilo beskorisno. Da si tražio kvalitetno i da cijena ne igra ulogu, drugačije bi ti odgovorio, al kad tražiš jeftino, u startu možeš odustat. Po tome je i sraletov odgovor beskoristan i provocirajući. Napiso je nema. Kaj je trebao laprdat o kvarljivosti, kvaliteti, cijeni itd ako ne zadovoljavaju tvoje prohtjeve? Kvalitetno i jeftino nema i gotovo. Kratko i jasno.
Usporedba s procom i pločom ti je besmislena. Da si pitao da li je neki proc sck A, napisao bi da ili ne, kratko i jasno. Al vjerojatnija situacija bi bila da bi ti u svom stilu pitao; kupio sam proc al mi komp ne radi. Onda bi te ljudi pitali jel imaš matičnu u kompu, a ti bi se čudom čudio pa zar i to treba?
Lijepi pozdrav

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740