View Single Post
Staro 30.10.2011., 11:37   #21
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Bishop Pregled postova
Dali se itko igrao s takvim stvarima, trazim poklon za curu, ima crap zvucnike integrirane u laptop a vec ima gro zica na jako malom stolu. Ako postoji neka varijanta na nasem trzistu cija kvaliteta zadovoljava i nisu preskupi otvoren sam za prijedloge
Citiraj:
Jel wireless zvucnici maju manje zica od obicnih? Ako je odgovor da, tvoj reply je beskoristan i pomalo provicirajuc, a odgovor nije ne
Citiraj:
Svi se nesto brinete o tome sta meni treba, a nitko nije dao NITI JEDAN konkretan prijedlog sta da pogledam, pa cak ni ti fanatik, koji sve sto si uspio je samo spemat moj thread. Wireless zvucnici su za laptop (kako pise u prvom postu) ne trebaju biti ultra kvalitete, a trade, naponska zica + audio zica za naponsku zicu plus mogucnost da se zvucnici ne nose okolo s laptopom je ono sto sam trazio, isto tako vidljivo u prvom postu. Ako sam trazio za savjet nisam trazio pametovanje. Ako netko da konkretan prijedlog, od srca mu hvala, ako nema tko dat prijedlog, nakon par dana, molim moderatora da da lokot na temu
Ja spamao tvoj thread???
Tražio si wireless zvučnike za curin laptop pošto već ima pun kufer žica na malom stolu. I ništa drugo. I živiš u uvjerenju da wireless zvučnici imaju manje žica od običnih. I što sam ja napravio? Objasnio da nećeš imat manje žica na tom malom stolu ako uzmeš wireless. Pošto i wireless zvučnici imaju žicu. Od napajanja al to je žica jebga. Al tebi je to beskorisno i provocirajuće. Ne znam iz kojeg razloga.
Di si ti u prvom postu tražio da se zvučnici ne nose s lapom? Samo piše da je gužva žica na stolu i da to želiš smanjit. Moj prvi post nit je bio spamajući nit bezobrazan za razliku od tvog. Kaj bi trebao stavit usporedne slike wireless i običnih zvučnika da te uvjerim da nisi u pravu. Pametnom je dosta kad kažem da i wireless zvučnik ima žicu.
Moj frend je htio kupit wireless surround zvučnike. Rekao mu da onda mora razvlačit produžne kablove ili štemat i montirat dodatne utičnice. Što je napravio? Odustao iste sekunde, kupio normalne zvučnike. Nije govorio da sam beskoristan i da ga provociram.
Skuliraj se malo.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740