Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
od filmova - first contact, da vidiš kako se zakuhala cijela stvar s dr. cochraneom
|
a ove ostale insurrection,nemesis,generations i starije se isplati pogledati ?
mislim prijeci cu preko efekata i sminke i kostima ako je gluma i radnaj dobra.
Citiraj:
ovisi kako na sve to gledas. ali zamislimo situaciju da jest realna, zavrsis u kvadrantu gdje nitko ne poznaje tvoju vrstu i sve vrste su najcesce neprijateljski nastrojene, kako odrzati mir i stegu u svojim redovima iz dana u dan nego forsirajuci pravila? plus sto kapetanica kata, posto je zena, mora pokazati cvrcsu musku ruku od prosjecnog muskog kapetana........ ali, da, kasnije ona smeksa, cak i neke odluke nisu bas skroz na najboljem mjestu (mene osobno najvise zivciralo taj neki majka-sin odnos sa harijem kimom, nije mi to sjedalo). ali dobar voyager, za bocu mi je bolji od picarda, ostatak je tek poslije njih dvoje.
|
mogli bi u raspravu , ali ostaviti cemo to zar star trek temu
Crveni Patuljak cu obavezno pogledati proslog ljeta na moru sam to gledao iz dosade , i mogu reci bilo je tona humoristicnih scena i dijaloga ,ali prvo da se zabavim ozbiljnijm serijama hehe -->
@flyer1 ne spojlas mi nista , ne brini
Citiraj:
od filmova - first contact, da vidiš kako se zakuhala cijela stvar s dr. cochraneom
|
a ove ostale insurrection,nemesis,generations i starije se isplati pogledati ?
mislim prijeci cu preko efekata i sminke i kostima ako je gluma i radnaj dobra.
Citiraj:
ovisi kako na sve to gledas. ali zamislimo situaciju da jest realna, zavrsis u kvadrantu gdje nitko ne poznaje tvoju vrstu i sve vrste su najcesce neprijateljski nastrojene, kako odrzati mir i stegu u svojim redovima iz dana u dan nego forsirajuci pravila? plus sto kapetanica kata, posto je zena, mora pokazati cvrcsu musku ruku od prosjecnog muskog kapetana........ ali, da, kasnije ona smeksa, cak i neke odluke nisu bas skroz na najboljem mjestu (mene osobno najvise zivciralo taj neki majka-sin odnos sa harijem kimom, nije mi to sjedalo). ali dobar voyager, za bocu mi je bolji od picarda, ostatak je tek poslije njih dvoje.
|
mogli bi u raspravu , ali ostaviti cemo to zar star trek temu
Crveni Patuljak cu obavezno pogledati proslog ljeta na moru sam to gledao iz dosade , i mogu reci bilo je tona humoristicnih scena i dijaloga ,ali prvo da se zabavim ozbiljnijm serijama hehe