View Single Post
Staro 29.10.2011., 23:27   #2543
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor blava Pregled postova
Evo vec sam na trecoj sezoni Star Trek : Voyager , planiram odgledati vise - manje sve serije , koju biste preporucili poslije Voyager , mislim poceti DS9 ili TNG ?
I koje filmove pogledati da bi se upotpunio dozivljaj .
nhf, ali sto si radio do sada? pa voyager je isao barem 3-4 puta unazad 10-12 godina, picard isto tako, kirk bas i ne (barem ne u zadnje vrijeme), ds9 isto mislim da je jednom (mozda dvaput), na komercijalnoj TVu (hrt). cak je i archer isao (ne do kraja), ali je dosadnjikav prvih par sezona, kasnije krene kako treba, nesto kao ds9. ja sam voyagera toliko prozvakao da sada prije par godina sam ~95% epizoda znao nakon prvih 5 minuta pocetka sto je i kako ce biti, uvijek glavna + sporedna manje vazna prica, ali se svejedno gledalo.

ruku na srce, jesam treki, ali sam i realan sto se zanimljivosti i atraktivnosti tice. kirk (i serija i filmovi) ce ti bili li-la limunada, jer je em staro, em je gluma tako-tako, efekti su stari i u skladu s vremenom kad su snimljeni, elijeni su najcesce ljudi sa tonom sminke u cudnoj boji........ ono, bla. dok je picard prava poslastica, i serija i filmovi. voyager isto je 5/5 jer je mahom gama kvadrant pa se fajtaju stalno, dok je ds9 i kapetan sisko i bojnica i dukat........ najbolji likovi su garak i kvark, ako budes sve odgledao - znat ces o cemu pricam. ali mi nije to to, sve je to odlicno, ali definitivno voyager i picard enterprise + archer enterprice od negdje sredine sezona == obavezno stivo.

i da, slag na kraju pogledaj Red Dwarf, ali od pocetka (inace nece biti jasno).

i jedna prigodna za kraj, prvi put kad sam gledao sam umirao od smijeha: http://www.youtube.com/watch?v=g3sJB2tcoJY

i joj da, iako sam tamo u filmovima mislim spomenuo, za trekije - The Captains. ovdje se bas vidi koliki je sisko frik zaprave....... a bakula ljudina.

Zadnje izmijenjeno od: Burko. 29.10.2011. u 23:34.
Burko je offline   Reply With Quote