View Single Post
Staro 29.10.2011., 19:35   #5
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Ako ti se spomenuta Chewbaccina tastatura svidja po izgledu, onda je uzmi. Ali ako kao i autor naslova pitas primarno za upis, onda je bacanje novaca. Jer osim sto su kako kazu "pozlatili" postojeci Cherry MX, od nicega ostalog nemas koristi u pisanju. Sigurno ne pored jedne M tipkalice. Svake godine se pojavi po jedna tipkalica koja ima MX i koja ili puca na igrace, ili uredske pisace.

Ne mogu se sjetiti naziva, znam da sam je vidio u Bug testu i da je kostala 300kn prosle godine. Cak mislim da se prodavala u Linksu i takodjer Mx tipke. Od igracih MX, jedina na kojoj sam bas probao tipkati je bila k8000

Samo, ako je za unos teksta, onda je opet previse novaca kao i ona koju spominjes na pocetku. Za 900 kn, kupis 5 komada M IBM-usa, i jos ti ostane za plocu ili procesor upgrade municija.

IBM M tipkalica se uvijek moze naruciti izvana, ili jednostavno dozvati uz nekoliko boljih oglasa. Tako da nemate isprike da ih ne mozete naci. Samo dobre volje.

...

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 29.10.2011. u 19:46. Razlog: jesti kuhane kestene i tipkati nije lak posao :p
Visage je offline   Reply With Quote