View Single Post
Staro 29.10.2011., 11:43   #1
Fantač
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Xperia Mini - Wifi problem

Pozdrav svima.

Ovako imam neki čudan problem sa spajanjem navedenog mobitela na kućni Wifi. Pošto doma već imam X10i, XM5800, laptop... (uglavnom više uređaja koji se spajaju preko Wifi-ja) te niti sa jednim od navedenih nikada nisam imao problema.

Postavke sigurnosti su takve da mi se mreža ne vidi, WPA/WPA2 PSK, MAC filter i ono što je Mini-ju od svega zadalo problem prilkom spajanja tj. da uopće vidi mrežu je broj 13, tj. kanal na kojem Wifi radi...

E sada mobitel je skroz nov tek izvađen iz kutije, nakon što se nije htio spojiti skužio sam čak da je izašla nova verzija za njega 2.3.4, nadograđen je na nju, ali niti nakon toga on se ne želi spojiti na kanal 13, tj. uopće ne vidi mrežu dok radi na 13 kanalu (naravno kada uključim SSID broadcast).

Kanal je namješten trenutno na 9-ti i sve divno i krasno radi. E sada moje pitanje je, da li postoji neki način da Mini radi i na 13-om kanalu, da li ovo možda spada pod kvar mobitela i da li se to može srediti pod jamstvom? Uglavnom ako imate neke ideje napišite...

E da, router je Siemens SX763, ako je važno...
Fantač je offline   Reply With Quote