Citiraj:
Autor Hrwoye
Zašto ja moram biti takav baksuz da kad prvi put u životu naručujem cd-key naletim na šljam od firme koji obeća isporuku do najkasnije 28.10. ali vjerojatno i par dana prije i onda niti se javljaju na mail, a mobitel isključen.
Riječ je o www.enabava.net.
I ovdje im je ponuda za BF3 gdje lijepo piše da imaju ključeve u prodaji za isporuku odmah - http://www.enabava.net/ponuda/battlefield-3
Platio prije 3 tjedna, a izgleda popušio samo tako... Savjeti anyone?
|
Uz dužno poštovanje prema svim poštenim trgovcima keyevima, ali sigurno nikad neću nikakav cd key uzeti od bilo kakvog našeg servisa. Evo baš sam gledao i base-host, sorry stari, ali imaš odgovarat na maksimalno dnevnoj bazi na bilo kakvo pitanje bilo gdje.
Ja znam da su ponekad i klijenti bezglavi mamlazi, ali svakom uspješnom trgovcu prodaja ovisi samo i jedino o tome da se naguzi i guta sranja blesavih klijenata, jer takvih naravno, ima.
Kako god, vjerujem da će ti se ovo pozitivno riješiti, budi uporan, a ubuduće lijepo imaš hrpu stranih cd key dobavljača koji ponekad (vrlo rijetko) i zaseru, ali barem ti se brzo obrate.
On Topic:
Jučer sam prvi put probao multiplayer i moram priznat da bi zbilja volio nekakav 3-satni tutorial u smislu "ko tu koga, kako ovo i kako ono". Nisam igrao BC2 i nisam upoznat sa ovakvim načinom igre, pa što ću drugo nego pušku u ruke i pucaj po svemu što ti ne izgleda prijateljsko. Bilo bi genijalno imati nekakav "skirmish" kao u prvom battlefieldu tek toliko da se čovjek upozna sa oružjima i battlefield mehanikom.