View Single Post
Staro 29.10.2011., 11:40   #3005
kyz0
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Hrwoye Pregled postova
Zašto ja moram biti takav baksuz da kad prvi put u životu naručujem cd-key naletim na šljam od firme koji obeća isporuku do najkasnije 28.10. ali vjerojatno i par dana prije i onda niti se javljaju na mail, a mobitel isključen.

Riječ je o www.enabava.net.

I ovdje im je ponuda za BF3 gdje lijepo piše da imaju ključeve u prodaji za isporuku odmah - http://www.enabava.net/ponuda/battlefield-3

Platio prije 3 tjedna, a izgleda popušio samo tako... Savjeti anyone?
Uz dužno poštovanje prema svim poštenim trgovcima keyevima, ali sigurno nikad neću nikakav cd key uzeti od bilo kakvog našeg servisa. Evo baš sam gledao i base-host, sorry stari, ali imaš odgovarat na maksimalno dnevnoj bazi na bilo kakvo pitanje bilo gdje.

Ja znam da su ponekad i klijenti bezglavi mamlazi, ali svakom uspješnom trgovcu prodaja ovisi samo i jedino o tome da se naguzi i guta sranja blesavih klijenata, jer takvih naravno, ima.

Kako god, vjerujem da će ti se ovo pozitivno riješiti, budi uporan, a ubuduće lijepo imaš hrpu stranih cd key dobavljača koji ponekad (vrlo rijetko) i zaseru, ali barem ti se brzo obrate.

On Topic:

Jučer sam prvi put probao multiplayer i moram priznat da bi zbilja volio nekakav 3-satni tutorial u smislu "ko tu koga, kako ovo i kako ono". Nisam igrao BC2 i nisam upoznat sa ovakvim načinom igre, pa što ću drugo nego pušku u ruke i pucaj po svemu što ti ne izgleda prijateljsko. Bilo bi genijalno imati nekakav "skirmish" kao u prvom battlefieldu tek toliko da se čovjek upozna sa oružjima i battlefield mehanikom.
kyz0 je offline   Reply With Quote