View Single Post
Staro 28.10.2011., 18:34   #7
Mihael
Premium
Moj komp

Mihael's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
2.3.5 sa linka ne radi dobro, barem prijatelju nije radio stoga smo i flešali nazad 2.3.4, ali sam iskopao ovu verziju sa hrvatskim koja mu radi kako spada. Navodno je na 2.3.5 slabiji wifi, ja bi se za sada držao 2.3.4, mislim da će skoro službeni 2.3.5 pa onda to staviti kad bude-
Da si rootao prije fleša, morao bi ponovo rootati, mislim da ti root ne može nikako pomoći oko tvog problema, jedino što možeš napraviti s njime u tu svrhu obrisati neke aplikacije koje inače ne možeš.

Ovako rootaj, imaš i file i sve po redu kako i što:

ROOT Galaxy Mini 2.3.4

U ATK možeš namjestiti da sam ubija aplikacije koje ne želiš da rade, mada to nije preporučljivo zbog baterije, a i sam android kao os dobro barata sa memorijom pa ubija ono što mu ne treba kada ostane bez memorije, čudi me da ti se mob usporava sa brojem aplikacija, to se ne bi smjelo događati, možda je problem u nekoj od tih aplikacija koja sama ždere resurse.

Ako bi želio malo estetskih promjena, poigraj se sa nekim od zamjenskih launchera. Moj prijedlog je ADW.Launcher EX

Također čujem da je CM7.1 jako dobar za minija, jedan kolega forumaš ga vrti na svom miniju.

Zadnje izmijenjeno od: Mihael. 28.10.2011. u 20:03.
Mihael je offline   Reply With Quote