Prva stvar - ako je radio ponudu, on je taj artikl morao rezervirati za mene. Ne možeš raditi ponudu ako nisi siguran da artikl možeš isporučiti kupcu. Za te stvari postoji informativna ponuda koja ne obvezuje ni kupca ni prodavača na ništa. Apsolutno neprofesionalno.
Druga stvar - dostupnost. U našoj firmi je organizirano tako da roba ulazi na barkod po komadu i sutav automatski bilježi stanje. Isti princip je i izlaza. Nema da fali, ali nema. Također se bavimo autodijelovima. Eventualno ako netko krade, ali to se onda zna pregledom kamera.
OK, opet mogu razumjeti da su bila 1-2 artikla tog hlađenja, ali ja nazovem tipa i pitam ga "Da li imate taj artikal, zvao sam okolo i nitko ga nema? -Da, da, ima ih, nema problema" To mi ne daje do znanja da je ostao zadnji ili predzadnji. Što ipak u ovoj cijeloj situaciji nije problem, nego je problem što su izdali ponudu znajući da artikla nema/ili nisu provjerili da li je dostupan. Onda mulac poput mene uplaćuje lovu (jer drugačije ne ide, bar ne kod njih) i saznaje da artikla ipak nema. A bilo ih je... jel.