View Single Post
Staro 28.10.2011., 15:00   #4052
bixsy the king
Premium

bixsy the king's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor bixsy the king Pregled postova
Pazite ovu situaciju...prije nekoliko mjeseci uzmem u L&D Softu u trgovini (Grubišno Polje) logitech komplet MK250...tipkovnicu i miša. I evo prije par tjedana scrool kotačić počeo strugat da bi prošli tjedan nakon uporabe zaštekao.Nazovem ja njih i kažem u čemu je problem na što oni meni odgovore da im dostavim periferiju u poslovnicu.Danas ja došao tamo...račun,kutija i sve ostalo uredno poslagano te mi lik uzme miša i počne ga pregledavat.Kaže on meni da to ne prolazi pod garanciju jer je riječ o fizičkom oštečenju...mislim wtf???
Pitam ja njega pa gdje je fizičko oštečenje ?
On meni na to: "pa unutra...jako ste stiskali kotačić"
Šutim i gledam u šoku...onda sam mu rekao da miš nije bacan,udaran i slične pizdarije jer nigdje se ne vidi niti jedna ogrebotina...sve ispravno osim scroola...mislim ono...da ga stave u izlog ne vidi se razlika između novog i ovog mog "mišonje".
I ajd vamo-tamo kaže da će reklamirat...uzme mi podatke i komplet...kaže on meni prije nego sam otišao...
"ma neće vam to proći pod garanciju...oni će to rastavit i vidjet da je fizički oštećeno"
Pa hebote led ko da sam došao Vidovitom Milanu,a ne prodavaču.
E sad mene zanima što mogu očekivat sa tom reklamacijom i da je riječ o unutrašnjem fizičkom oštečenju ?
Sve je uvijek super kad se kupi...onda im odgovara...a kad se dođe reklamirat sami problemi...stvarno jadno da se moraš natezat s njima i kad imaš urednu garanciju s računom.

Evo danas mi javi neki ljubazni ženski glasić da dođem po novi komplet...i jedno i drugo makar je tipkovnica bila ispravna !
Jedva čekam da odem u poslovnicu i da se sretnem s misterom "neće proći garanciju".

AMD Ryzen™ 7 7840HS | NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 8 GB GDDR6 | 16 GB DDR5-5600 MHz RAM | 1 TB PCIe® Gen4 NVMe™ M.2 SSD
bixsy the king je offline   Reply With Quote