Citiraj:
Autor hammer_of_thor
Klasa optimist 
( I ja sam u istoj kategoriji  )
|
ma ja mislim da sam više u klasi "Ivan Lacković Croata" nego u klasi Optimist
Citiraj:
Brko ti je direktor, ti možeš samo sanjati
|

Citiraj:
Čari STALKER tekstura i texture modova - nema te grafičke koja ih može progutati i terati igru na preko 60 FPSa
|
previše patnje grafičke za premalo vizualnih efekata. imam filing ko da frljim onaj MSI Kombustor kad gledam onu čupavu i prpošnu travu
Citiraj:
Ove me sitnice oko patcheva malo živciraju. Neka moderi malo misle na nas koji imamo original na Steamu sa 1.00010 patchem i ne možemo downgrade-at
|
ja ne znam kako je to sa Steama. ja imam orginal DVD koji je patchan sa 1.00004. što na steamu dolazi već unapred spečirana na verziju 10? krasno, ako da

ma kad su svi ti modovi delani pred koju godinu, a evo i taj nesretni Lost Alpha je pak rađen, navodno, za 1.00004 ili 1.00005, ovisi kako koga od modera pitaš.
Citiraj:
Autor ECHO
Instalirao opet SuperModPack 2.4  i sve super ali opet mi se ruši na istom mjestu tj. nemogu u Army warehause  .
Zna li netko možda razkog i da li je drugima radio taj mod OK ili ste imali sličnih problema, inaće mod je super i daje neku ćar igri ali ovaj "bug" me užasno živcira  Igram preko Steam-a(kupljena igra), možda je do toga problem.
Zna li netko lijek 
|
nema to veze sa igrom samom po sebi, nego je do moda. meni u LURK-u ne želi sejvati bilo gdje u Pripyatu. ako stisnem F6 za quick save, skrši se igra. ako odem na Save u meniju, igra se smrzne. ali eto, samo u Pripyatu.