Citiraj:
Autor lolofuxy
|
pa ja vjerujem da neka od asusovih ploca 500 kn skuplja od ove mora biti bolja od asrockice...
zasto ne asrock, zato sto ova koju imam u profilu, prvi ram koji sam za nju kupio nije se slagao sa plocom, komp je radio ali bi redovito vise puta dnevno dobio BSOD, prodao sam tu memoriju i kupio drugu, ovaj corsair 1600 mhz koji kad stavim na 1600 ne izdrzi dulje od 15 min a da se sistem ne srusi... znaci, sve stavim na stock i nema sanse da radi kad je ram na 1600, a ak je 1500 onda radi bez greske 5 dana bez problema... isto tako nije bas nesto clockabilna, nudi mnostvo postavki u biosu no ja jos nisam nasao uspjesnu kombinaciju da dignem memoriju na 1600 i cpu na recimo 3.4 i da sa tim postavkama mogu igrati, jer sta god napravio, ako pokrenem igru, restarta se, bsod i slicno...
nije mi prvi put da clockam i radio sam poprilicno dobre clockerske rezultate sa zrakom samo... ali svaki put bi moj uspjeh bio potpomognut nekom jacom serijom asusice i uvijek je sve stimalo... sad kad imam smece od asrocka, overclock me kostao samo zivaca i izgubljenog vremena... vrtim cpu na nekih 3.3ghz i ram na 1460 i nekaj sitno... joooj... kad sam se sjetio svega toga, odmah sam zivcan...
asrock preporuci nekome tko te zajebo u zivotu, ne meni...