Jel vam ide u glavu > od proljeca nemaju vrecice za elemente. Od proljeca! Pitam sefa i covjek sam ne zna sto bi mi odgovorio. Jedva ih imaju za svoje potrebe.
Da stvar bude gora, vecina elektronicara/ducana bas od njih nabavalja iste. Ostali su ionako na "papiru" zbog ekologije. Ekologija je u redu, ali ove vrecice su skoro pa osnovna higijena za imati. Imali su inace tri velicine i uvijek sam po 100 komada uzimao od svake.
Ima netko saznanja, ili je bas snimio nekoga tko ima spomenute vrecice u ponudi? Da ih maznem dok se jos mogu naci
Prije ste ih mogli kupovati cak i u omanjim ducanima na lopatu! Majstor postene kutije alata ih je morao imati barem pola kile. Dobro, iole upuceniji mestar, zna gdje se moze naveliko kupiti vreca istih na pokojem mjestu u gradu. Ali netko tko nema auta, ili jednostavno ne zna gdje kupiti... stvarno ga deru ko zadnju...
Primjera radi, jedan od najboljih ducana u gradu, bas u samom centru :
AD
od jeseni hrpu slicnih pomagla je poceo pakirati u kutije od sarafa, i prodavati po 10 komada!

Pazi logike!
Tko bi normalan dosao na ideju da ide
ovakvu sitnicu pakirati u plasticnu kutiju po deset komada! Ekoloski umobolno, a kolicinski kriminalno! Ljubazna ekipa u ducanu se i sama cudi, ali odluke im donosi kao i obicno netko iznad. I jos mi kazu, da se po novom tako pakiraju i kod vecine ostalih.
Samo kap u moru od primjera, ali dovoljno zabrinjavajuce!