View Single Post
Staro 27.10.2011., 14:23   #1134
lolofuxy
Premium

lolofuxy's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
Citiraj:
Autor zwer54 Pregled postova
hmm... ugl, ako ostanem na amd-u zasto da mjenjam plocu?? u slucaju da idem na phenoma onda cu kupiti X6 1100T black i ostavit ga na trenutnoj ploci... mislim da bi se razlika dobro osjetila...

ako mjenjam plocu, definitivno idem na intela.

ajmo reci da mi je odluka onda pala na intela (imam dobro rjesenje za prodat pola konfe...)
ok, uzimam 2500k s tim da me zanima koja je razlika izmedju 2500 i 2500k obzirom da u opisu u trgovini nema razlike osim u cijeni... ?

koju plocu uzeti za taj cpu?? ASUS P67 ili Z68?? planiram izdvojiti do 1500 kn za plocu... Asrock mi nemojte predlagati... hvala al nebi ga vise...
Ovak predložio sam ti ploču u slučaju da ideš na x4 960 jer se oni otključavaju na socketu AM3+ i SB950 čipsetu pa prema dalje, a za x4 955 možeš ostat na svojoj ploči pa si me valjda krivo shvatio, a razlika između i5 2500 i i5 2500K je ta da K ima otključan množitelj i imaju odličan OC potencijal i isplati se dat 80 kn ili kolko već sad ne znam točno više za K verziju, a što se tiče As Rockica one su trenutno best buyevi i nisu više tako loše jer su one rebrandirane Asusice ... npr isto kao XFX napajanja nova su rebrandirani Seasonic

A za ploču bi ti ovu preporučio i umjesto da potrošiš 1500 na ploču sam ubaci i još neki jaki kuler tipa Scythe Mugen 3 ili Yasya ili Ninja 3
http://www.adm.hr/product_info.php?c...ducts_id=10487
lolofuxy je offline   Reply With Quote