View Single Post
Staro 27.10.2011., 12:34   #1
fico007
Premium

Datum registracije: Jun 2008
Koji blue-ray player?

Tražio sam sličnu temu, ali je nisam našao (barem u nazad 2 mjeseca koliko sam gledao) pa otvaram novu.
Trebao bih preporuku za neki blue-ray player.
Što očekujem od njega:
1. Da čita što više formata (mkv, avi, divx, xvid.....) i medije CD, DVD i Blue ray.
2. Da ima priključak za USB stick ida se preko njega mogu učitati formati navedeni pod 1.
3. Da čita titlove (i preko usb-a i preko medija) neovisno da li su istog naziva kao i film ili ne. Također da ima podršku za hrvatske znakove (š, č, ć...) i da je veličina slova dovolja za normalno gledanje.
4. Ukoliko ima problema s zahtjevom pod 3 da barem postoji firmware (može i neslužbeni) koji to omogučuje.
5. Cijena do 1000 kn (ako je malo više opet prolazi).

Razlog kupovine:
Trenutno imam Philips 3260 DVD player s USB stickom. Ubacio sam neslužbeni firmware i radi super. Može se pomicati pozicija titlova, čita titlove bez obzira da li su istog naziva ili ne (smo moraju biti u istom folderu), može se izabrati boja fonta... Uglavnom sve super, osim što naravno ne čita mkv.
Media player mi ne dolazi u obzir jer klinac ima hrpu crtića na originalnim DVD-ima, pa to nebi mogao gledati na media player-u.
Hvala na savjetima!
fico007 je offline   Reply With Quote