View Single Post
Staro 27.10.2011., 09:52   #652
Anthrax a.k.a. Priest
Premium

Datum registracije: Mar 2005
Može savjet po pitanje uve konfe:

LED Samsung S23A350H LS23A350HS
KUĆIŠTE tHERMALTAKE V4 Black Edition
DVDRW LG GH22NS70 crni
COOLERMASTER GX SERIES RS450-ACAAD-US 450w
ASUS ATI RADEON HD5670 1GB DDR5
MATIČNA ASUS M4A77TD 770/SB710
AMD Phenom II X4 960
MEMORIJA G.SKILL Ripjaws X series F3-1066CL9D-8GBXL
SAMSUNG Spinpoint F3 1TB
WESTERN DIGITAL Caviar Blue 750 GB 2 komada

Uzimam u Linksu i isključivo u Linksu. (znam da drudje mogu naci i jeftinij). Nisam OC-er i nikakav uber gejmer ali necu isto tako mijenjat kompjuter za godinu dana niti raditi nadogradnje. AMD platforma je "must", intel mi ne preporucujte hvala. Zanima me redom:

1. Matična? Nešto drugo za te pare a da je bolji izbor?
2.Grafika? Isto pitanje kao i za matičnu (preferiram ATI ali može i preporuka za nVidiu sa pojašnjenjem zašto radije tu grafu)
3.Procesor. Dugo se glavinjam izmedju athlona i phenoma i nekako si mislim da tu nisam falio po izboru. Cuo sam da se ne isplati FX serija jer za razliku u cijeni i nije neki impresivni dobitak. Svejedno ako imate preporuku za bolji proc pucajte i pojasnite zašto.
4.Memorija (bitno mi je da kao ova ima lifetime warranty), ali ako može neka bolja od ove za iste pare preporučite i to.

Ako imate vremena i volje da procitate detaljno post i da mi date mi savjete unapred se zahvaljujem, mudrijaše i one površne molim u startu da ni ne čitaju kako bi mi dali polovične odgovore ili informacije koje nisam tražio.

Edit: Skoro zaboravih, 6500,00 je top granica. Ni kune iznad toga, ovo sada dodje 6395,00
Anthrax a.k.a. Priest je offline   Reply With Quote