View Single Post
Staro 27.10.2011., 09:15   #1
widman
Registered User

widman's Avatar

Datum registracije: Oct 2011
Question Samsung Mini, nadogradnja Androida?

pozz svima

ovako, kupio Samsung Galaxy Mini GT-S5570, T-Mobile, prije par mjeseci. Android 2.2.1 Froyo došao s njime.
to mi je prvi smartphone i kužite da sam još početnik u tome. mislim, znam se služiti njime i sve to, normalno, al sve dublje od toga, ahhh.

htio bih nadograditi Android koji trenutno imam. probao, službeno, preko Kiesa, al nema nikakvog updatea, piše mi da imam trenutno najnoviju verziju, a čitao sam da kod nas ima 2.3 Ginger već odavno.
pa googlam već zadnjih par dana i tolko sam našao informacija da sam se cijeli izgubio .
rootanje, flashanje, ne mogu skontat razliku više. postalo mi sve isto.
pa onda programi za to; Odin, CyanogenMod, tolko je toga da ne znam koje bi koristio, od kud počeo .

e sad, ako bi mi tko mogao pomoći i provesti me kroz tu nadogradnju, onako ne kao potpunog debila , al kao nekog početnika što se tiče tih prčkanja po Android/smartphone softwareu?

pošto nema službenog updatea, što činiti, rootati, flashati, ako da kojim programima, pa koji novi Android staviti, 2.3., il ima i viši?

molim vas, već polako ludim, a sbrine me da nešto ne sjebem sam, pa da ne ostanem i bez garancije i bez moba.

dolazim i plaćam pijaču/pijače ako živite u okrugu od mene od 50km

hvala
widman je offline   Reply With Quote