Citiraj:
Autor Router
Zvali su danas iz Tele2, da pitaju u čemu je problem i zašto više ne želim biti njihov korisnik pa sam podnio zahjev za raskid. Rekao sam da uz cijene uredjaja kakve jesu, nemam računicu za novi ugovor te da konkurencija ima osjetno bolje uvjete, a i da mi je dosta više njihovih poteškoca oko nemogucnosti provjere potrosnje i nesposobnu sluzbu za korisnike koje mi niti jednom nista nije rjesila, te opcenito da im je kvaliteta mreže nikakva kao ni briga za postojece korisnike. Onda se razgovor nastavio sa ponudom nekih uredjaja i plaćanja manje potrošnje a imanja veće, ali nije me to nimalo zanimalo. Sad očekujem uplatnicu zadnju, bonbon broj je spreman a sutra odo u Sloveniju po galaxy S2 koji me čeka. Jedna ovca manje u Tele2.
|
koliko te ispada S2 u Zloveniji?
Inace sam ja podnio zahtjev za prelazak na bonove, ali su me zvali iz sluzbe i "nagovorili" da ostanem pretplatnik. Doduse, ja do sada nisam imao nikakvih problema s njima, tako da nisam trebao SZK u dosadasnjih 7 godina koliko sam njihov pretplatnik, molim boga da samo tako ostane sljedecih 12 mjeseci

Inace sam gledao konkurenciju (razmisljao o prelasku), nije bon-bon los, ali ja koristim mob pretezno za pozive, i tu je knock-out tarifa bila ok s cijenama. Ima opcija na bonove, pa ovi paketi, pa oni ali nemam volje stalno pikati po mobitelu i mozgati koju tarifu imam i koliko mi jos to traje (i jos samo da moram po bon recimo u nedjelju navecer, a vani kisurina pada

).
Ugl gospodja Stefica me zvala iz sluzbe za korisnike, dala mi dobru ponudu za telefon i ja produzio na jos godinu dana. Neka samo sve ostane kao i do sada, kuc-kuc