View Single Post
Staro 26.10.2011., 16:48   #3634
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor geronimo_2 Pregled postova
znaci jedna 16gb, class 6 bi trebala raditi sasvim pristojno u galaxy S II?
da
ali ako ces samo krcati MP3ove i slike/video na tu karticu (a ne koristiti je i za custom ROMove koji dio OSa i cachea stavljaju na SD karticu) onda mos komotno ustedjeti novaca i uzeti class4 karticu (ja imam toshiba class 4 karticu i nema nikakvog laga prilikom slusanja MP3ova, pregledavanja slika ili gledanja HD videa)

Citiraj:
to namjeravam kupiti za zakrcat MP3 gore i mozda video/photo ako ponestane mjesta interno. jel se moze uopce namjestiti da mob ne koristi "vanjski" sd card za nista drugo ili ce on htjet forsat gore neke aplikacije/cashe/vatever?
stock froyo i gingerbread ne instaliraju aplikacije na SD karticu
ti imas opciju manualnog odabira koja ce aplikacija (ali nisu obuhvacene sve doduse) biti instalirana na SD karticu
jedino kod custom ROMova koji dolaze sa skriptama poput "data2sd", "app2sd", "d2ext", itd se aplikacije po defaultu instaliraju na SD karticu zajedno sa odredjenim dijelovima OSa

no nista od toga te ne bi trebalo pretjerano brinuti sto se tice potrosnje prostora
rijec je o relativno malim aplikacijama i ne vjerujem da bi mogao nakrcati preko 1gb aplikacija na mobitel (osim ako nije rijec o aplikacijama tipa navigacije koje skidaju mape od po nekoliko stotina megabajta)

Citiraj:
jel treba pripazit na jos neki info/verziju ili je microSD class 6 dovoljno?
jeste uzimali doticne sa ebaje ili ne preporucate to (čajniz=QC šrot)?
nemoj kupovati srot jeftinjaka kartice jer nisu nimalo pouzdane i mogu lako postati corrupted (dovoljno da prekines file transfer prije nego sto je gotov)
isplati se kupiti marke na glasu

Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
To kaj samo spominješ igre i gamepad koji se spominju na dotičnom linku govori jako puno o tome da nemaš blage veze o tome kakve sve mogućnosti otvara dotična opcija.

Ali naravno, zašto bi itko htio imati funkcionalni USB. Pa ti ljudi nisu normalni! Oni bi nešto spajali na mali mob/komp.
funkcionalni USB si imao i u prijasnjim verzijama androida
jedina razlika sad jest sto je implementirana sluzbena podrska za gamepadove

a zasto bi netko spajao gamepad na mobitel, ne znam

i ako mi das neki konkretan razlog, vjerojatno ce i dalje vrijediti ona moja izjava da ce to biti od koristi mozda 0.5% android populacije
Ordem je offline