View Single Post
Staro 25.10.2011., 17:54   #2605
Danko86
Premium
Moj komp

Danko86's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
SP je po meni 3/5, linearan i skriptiran, destrukcija većih razmjera također skriptirana, priča zbrda-zdola, likovi ko u filmu "Battle Los Angeles", nemaju svoj karakter ni priču.
Gameplay se svodi na: checkpoint1-pobij sve-checkpoint2-pobij sve-checkpoint3-pobij sve-level gotov. Tu i tamo se "radnja" zna razbiti sa nekim iznenadnim faktorima tipa napadne te netko (melee) i onda se moraš obranit u konzolaškom stilu, a to se pak svodi na pravovremeno stiskanje slova "E", miša i "spacea" kada isti na ekranu zabljesnu.
Grafika i zvuk su odlični, to im se treba priznat, ali samo to nije dovoljno da igra bude kvalitetna dugoročno.

SP u Bad companyju 2 je remek djelo u odnosu na ovo, em likovi imaju karakter i priču, humor, svaki je poseban, priča je zanimljivija, više slobodnog prostora kretanja, itd. da ne nabrajam.
Uspoređujući SP te dvije igre u filmskom svijetu, rekao bi da je BF3 kao Battle LA, a BC2 kao Apocalypse now (iako više liči na Vietnam ekspanziju )
totalno stoji sve sto si napisao.. ljudi su dosta kenjali po bc2 kampanji, a meni je bila preodlicna.. bas ono svaki lik ima neki karakter, pametan humor i to.. ovdje mi sve to skupa lijepo ful izgleda, ali su misije samo nabacane jedna iza druge. presao sam sad onu misiju koju su predstavili na e3, sa tenkovima.

imaju dve stvari koje me muce za sad. neznam dal je tako u mp jer nisam dobio jos box, nego igram BF3 R sp.
nekužim zasto se bomba ne može "kuhat". skužio da može ako se prvi prebaci na nju sa "5", ali onako sa srednjom tipkom, kao u bc2, ne. to mi je ful nedostatak jer nemožes ni tajming si namjestit ni daljinu bacanja.
druga stvar je ta, da sam stavio u opcijama toggle da mi gleda kroz nisam. znaci dovoljno je stisnuti desnu tipku misa i sve radi kako treba. ali u vozilima to ne radi. moram držat desni klik da zoomira.

sad dal je to samo u sp ili je tako i u mp?
Danko86 je offline   Reply With Quote