View Single Post
Staro 25.10.2011., 15:53   #155
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor ivan.i. Pregled postova
...
Citiraj:
nisam baš zadovoljan s tim debrandiranjem plus rootanjem jer ne mogu više naći kako da postavim onih 7 umjesto 5 screenova
pa to je onak full jednostavno stisnes meni tipku i odes u settings ili more i u launcher settings odaberes kako hoces scrolati kroz ekrane a mozes dodati ili maknuti ekrane
nemre biti jednostavnije...

Citiraj:
mislim da ću probat sa službenim romom sa huawei stranice ovaj link gore više što sam postavio samo nisam siguran na koji naćin ide instalacija, valjda isto kao i sa ovim ofišl romom, osim što je format .tar.gz????
hmn ja bi radje skinuo onaj rom koji sam ja postavio jer za njega sam siguran da radi ovaj mi je malo prevelik...

i imho za sve bi bilo najbolje da prvo prosurfaju i malo se upoznaju sa materijom androida kako se rade neke stvari a ne da se odmah ide na rootanje i stavljanje kastum romova pa da se kasnije pizdi jer neradi mi ovo ono itd.
nije custom rom za svakoga kao sto nije ni overclock... malo procitajte pitajte prije isprobavanja itd.

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote