@Hammdija
bolje da ne komentiram
Citiraj:
Autor Nybelung
Lagano odpepajte s tim usporedbama. Apple-ovi proizvodi su statusni simboli, ništa više i ništa manje. I kao takve besmisleno ih je uspoređivati sa uređajima kojima je funkcionalnost i ekonomičnost na prvom mjestu.
Lav ima grivu, mali cigo BMW-a, moj susjed ima sisatu ženu; a ova moderna dječurlija ima Apple. Nekome je to glupo, a netko će reći: "Waaaaaau, vidi kako mu je moćan Ajfon."
To je način na koji svijet funkcionira od kad je pračovjek s najvećom toljagom oženio najsisatiju babu u selu.
|
svaki proizvod danas ti je statusni simbol, od Appleovih pa preko ostatka abecede sve do samsungovih
Citiraj:
Autor Mad_Duke
Statusne simbole i ostale kerefeke si ostavite za psihologa. :P hehe Ako netko hoće kupiti nešto zbog izgleda iako ima funkcionalnijih alternativa za iste novce njegov je izbor.
|
opet vratimo se na odjevne predmete? svatko bude kupil prvenstveno ono sto mu se sviđa

ionako po zimi mozes komotno hodati s gumenim cizmama kakve se koriste na selu a opet kupuju se cizmice od 500-"bogtepitaj kolko" kn
jelda?
Citiraj:
Autor Mad_Duke
O tome kaj je lakše koristiti. iOS ili Android. Isti drek je i jedno i drugo. Uspoređivati i uvjeravati nekog da je nešto jednostavnije je isto kao uvjeravati nekog tko koristi Firefox da je Chrome bolji jer će mu stranice otvarati za 30 stotinki brže. Super, ali nevažno.
Problem je kaj Apple dižu u nebesa no matter what i "sve je bolje". Komedija!
|
ok, moram ti priznati da se slazem s ovom izjavom samo bi nadodal da nisu apple korisnici koji ga dizu u nebesa jedini problem. problem su i ljudi poput ovih koji sudjeluju u ovoj temi i vrijeđaju apple korisnke.
al pazi razlog, zato jer imaju proizvod tvrtke Apple, ma dajte se odite lijeciti.
ko da ja velim da su sad svi koji imaju nest skuplje od fićeka retardirani
@mod
zast pise da sam ja zapocel temu?