View Single Post
Staro 25.10.2011., 08:58   #2
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor pc user Pregled postova
Molim mišljenja o ovom monitoru Fujitsu P24W-6 IPS .
Trenutno mozda i ponajbolji IPS CCFL-sovac u klasi. Fujitsu uredno na sajtu daje uvid u recenzije vecine modela. Pa mozes lako pronaci i sam. Jedino, Dok za Eizo i Nec PRAD nema problema reci da su bolji od Dellova, Fujitsu je prodajom u malo nezgodnijoj kategoriji jer mu je direktan takmac. Uz to je i pojacao kampanju od prosle godine. Zastupljenost reklame je gadna stvar, pa ni PRAD ne moze biti svetac ili izuzetak. Tako da, kao slucajno, na mnogim Fujitsu osvrtima se nadje neka hvala za Dell

P24W je isto 8-bit cistunko, ali najbolja stvar koju ima je sensor kontrole svjetla. Sony je uvijek imao najbolji "senzor" i znam da ga koristi nesto naprednijeg Eizo, ali znao se naci i kod drugih top modela, cak i kad nisu bili IPS/PVA modeli u pitanju. Fujitsu svoj nacin zove ABC i ako je dobro realiziran, uz IPS, blagodat koje se ne zelis odreci kad upoznas korisnost. Specijalno dok gledas uz monitore, koji nemaju takvu mogucnost; suptilno pracenje promjene u prostoriji i fino reguliranje, bez i najmanje korisnicke intervencije.

27-mica mi je jedan od najljepsih monitora po izgledu trenutno, steta jedino zbog banzai rezolucije. Konstrukcija P serije 23/24/27" u vidu postolja se stvarno cini iznimna. Barem po slikama koje snimih po webu. Jako, jako robusno i kvalitetno.

Jedini problem ce ponovo biti njegovo prisustvo na nasim policama. Ako M-San i Asbis ne budu imali sluha kao ni sa Asusovim modelom, onda ce domaca kupovina ponovo zavrsiti na indivudualnoj molbi narudjbe. Sto znaci i nikakva konkurentnost cijeni koju bi postigao preko granice.

Ali, P serije Fujitsu je jako atraktivna ponuda. Nadam se da ce Fujitsu sada trajno zauzeti interes za visoku srednju klasu. Sramota je uz svoje ime i sposobnosti, da je toliko dugo izbivao. Nemas razloga i dalje ne gledati ostale iz ponude, te ujedno i lakse dobavljive modele kod nas. Ali, IPS i senzor svjetla su prekrasna stvar. Posebno kad je svaki dio odradjen kako treba.

8.8

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 25.10.2011. u 09:06. Razlog: zaboravih na Asus link/temu
Visage je offline   Reply With Quote