View Single Post
Staro 25.10.2011., 08:09   #3
Mylo
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2008
Evo update ako će nekom pomoć da meni pomogne

Dakle, iznerviran do boga sa ponašanjem kompa, izvuko sam od nekud XP SP2 i reko ajde probat ću to.

Otvorio sam komp, izvukao jedan keks memorije od 4, i iskopčao drugi disk, tako da je u kompu na napajanju ostalo samo procesor, disk i grafička.

Krenuo instalirat XP, instalacija prođe, probao CPU-Z program i onaj sestrinski za temperaturu CPU, sve normalno, oko 30 C. Probao neku igricu, radi. Resetirao par puta, ugasio, upalio, boota u XP i ništa čudnog za prijavit.

Dakle, valja.

Onda sam htio ukopčat sve to na karticu, na DVI. Čim sam upalio komp, monitor mi javio no signal.

Pomislio sam možda grafička nešto zeza i onda sam;

- izvadio grafičku iz matične van
- vratio drugi keks od 4 gb
- ponovo spojio disk broj 2

U onom UEFI-ju vratio AHCI mod, provjerio da su diskovi lijepo SATA 0 i SATA 1 i krenuo instalirat Windowse 7.

I opet...instalira instalira, dođe onaj "Preparing Your Desktop" ekran...tamo stoji kojih 10 sekundi i onda

"Logging Off" .... "Shutting Down" ... pa opet "Logging Off"

I krene u rebootanje.

Ali samo da napomenem, čim sam sklopio komp, ukopčao sam ga u DVI naravno. I od prvog paljenja nije bilo slike, out of signal na DVI-u. Dakle dok su diskovi bili tvornički prazni. Probao sam i na D-Sub od grafičke - ništa.

Jedino je bilo slike na D-Sub od matične.

Eto toliko o avanturama sa kištrom
Mylo je offline   Reply With Quote