View Single Post
Staro 25.10.2011., 03:21   #585
tutix
Premium
Moj komp
 
tutix's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 4,064
Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
4. Stil

Netko je u par navrata spomenuo kako ajuređaji imaju pregršt stila. Meni su ga na početki mozda i imali, ali danas kad su meinstrim definitivno su i to malo izgubili. Druga stvar je poistovjećivanje sa drugim korisnicima. Ruku na srce, od 5 korisnika ajfona, njih 4 ga imaju zato sto je fora/cool/uber/zato sto ga svi imaju a usput tome su poprilično intelektualno zakinuti.
U prilog tome, cimer mi je radio 2 godine u Tmobile-tekhička podrška. Nakon brojnih prepričavanja razgovora sa korisnicima ajfona, jednogalsno smo zaključili da je to stvarno posebna sorta (ne inteligentnih) ljudi.
Ovo sam čuo od još jedne osobe iz službe za korisnike. + što se nije mogla načuditi kolika masa ljudi uzme ovakav uređaj, a recimo škrti su dat 20 kuna za osnovnu podatkovnu tarifu. To joj je bio i najčešći zahtjev - da im onemogući da se iPhone spaja na internet od providera .

Evo sad baš je ispao ovaj iOS 5 isto, i frendica mi se hvali kako je updateala OS odmah isti dan kad je izašao. Zašto je to napravila, vjerojatno ni sama ne zna. Malo čačkam po mobitelu povučem notification centar - "A kak si to napraviooooo"? Jedina bogzna kakva novost i to ne zna, uz wifi sync koji ne može koristit jer nema wifi u kući .

Ima masu anegdota s iPhone korisnicima (tu ne računam one ljude koji imaju veće tehničko znanje od tipkanja u wordu). Najčešće si ne znaju registrirat account na iTunese. Vraćanje backupa je sveto pismo (a koliko znam ide u dva klika u iTunesima). Ali glavno da znaju da je iPhone najbolji, naljepši, Steve Jobs je duhovni vođa, drugi otac etc.
tutix je offline