View Single Post
Staro 25.10.2011., 02:14   #584
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Tomo Pregled postova
Moram reagirati na ove debilane koje pricate o gubljenju signala. Jel itko od vas bio u americi pa da iz prve ruke kaze kako katastrofalan signal imaju? Nisam ni s iPhone 4 niti s 3Gs-om imao signala. Prijateljica je imala neki neki HTC android (poluproizvod), 4G sprint - ista situacija. A da ne pricam kad udes u ducan, robnu kucu ili se, nedaj boze popnes na 20kat ispod vedrog. Nema signaa u nijednom slucaju. Voicemail spasava. Govorim vam o centru NYC, bilo da pricamo o podrucju oko 5 avenije ili jug manhattena ili bilo koji drugi grad.

Nadalje, voznja po autocesti. moli boga da ti ne treba mobitela jer mi se redovito palio ne EDGE nego gprs. Ja sam imao ATT dok je prijatelj imao Verizon iPhone 4. Nula bodova u oba slucaja. Djevojka sa Sprintom 1 edge (ali cim krenes zvat dropa poziv - No signal). Amerika ima katastrofalan signal zbog velike kopnene mase, ogromnih gradova, malo korisnika izmedu gradova i velikog broja korisnika.

Tu u hrvatskoj nisam s niti jednim mobitelom imao probleme sa signalom. Mi imamo, doslovice 10x bolji signal. Da ne pricam o brzini interneta i dostupnosti besplatnih WiFijeva. Amerika tu kaska jedno par godina.

p.s.: Jel vi cujete ako vam se zatvore usi? A jel vidite kad zaklopite oci?
Mislim da malo pretjeruješ, ili sam ja samo imao sreće ovo ljeto. Nosio sam gore Nokiu E55 i uzeo GoPhone SIM od AT&T. 3 mjeseca sam živio i radio u šumi u West Milford, NJ i signal je uvijek bio na zadovoljavajućoj razini, kao i kod Verizona. S druge strane T-Mobile je bio mrtav, kao i svi ostali dostupni operateri.

Po cijelom NY-u nikakvih problema, sve dok se nisam popeo na Empire State ili ušao u Metro.
Autocestom od NJ do TN, signal na zadovoljavajućoj razini cijelo vrijeme.

Frendica je bila u NY-u, također na AT&T i s ajfonom 4, kaže nikakvih problema.

Nijedan prekinuti poziv, nikakve smetnje, ništa u 4 mjeseca provedena tamo, a prošao sam od NY do Havaja. Možda izoliran slučaj, ali osobno nemam loša iskustva s tamošnjim mobilnim mrežama (osim cijene).

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline