View Single Post
Staro 25.10.2011., 01:23   #581
Tomo
Re-Registered User
Moj komp

Tomo's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Moram reagirati na ove debilane koje pricate o gubljenju signala. Jel itko od vas bio u americi pa da iz prve ruke kaze kako katastrofalan signal imaju? Nisam ni s iPhone 4 niti s 3Gs-om imao signala. Prijateljica je imala neki neki HTC android (poluproizvod), 4G sprint - ista situacija. A da ne pricam kad udes u ducan, robnu kucu ili se, nedaj boze popnes na 20kat ispod vedrog. Nema signaa u nijednom slucaju. Voicemail spasava. Govorim vam o centru NYC, bilo da pricamo o podrucju oko 5 avenije ili jug manhattena ili bilo koji drugi grad.

Nadalje, voznja po autocesti. moli boga da ti ne treba mobitela jer mi se redovito palio ne EDGE nego gprs. Ja sam imao ATT dok je prijatelj imao Verizon iPhone 4. Nula bodova u oba slucaja. Djevojka sa Sprintom 1 edge (ali cim krenes zvat dropa poziv - No signal). Amerika ima katastrofalan signal zbog velike kopnene mase, ogromnih gradova, malo korisnika izmedu gradova i velikog broja korisnika.

Tu u hrvatskoj nisam s niti jednim mobitelom imao probleme sa signalom. Mi imamo, doslovice 10x bolji signal. Da ne pricam o brzini interneta i dostupnosti besplatnih WiFijeva. Amerika tu kaska jedno par godina.

p.s.: Jel vi cujete ako vam se zatvore usi? A jel vidite kad zaklopite oci?
Tomo je offline