Citiraj:
Autor Hamm
@codiac.
|
Citiraj:
1. Koliko tebi traje baterija? Meni dva dana s normalnim korištenjem. 8-18h 3G od 18-cca 23h wlan.
|
meni traje dva dana sa malo jacim koristenjem nego sa kojim to romom ti traje baterija toliko? i koliko ti traje sa stock romom
Citiraj:
2. Ulazimo ja i još jedan član ovog foruma u jedan shoping centar. Ona priča na iphoneu 4 i dropa mu poziv. Ja i on smo na T-Mobile. U istoj smo ćeliji (očigledno kad stojim o jedan kraj drugog). On ima 0 signala, ja imam dvije crtice. Kako?
|
ja to jos nisam dozivio reci gdje je taj centar pa provjerim...
itunes je govno eod ja mogu strimati bilo koji radio

da su mogli srediti bt mogli su al jebiga...
Citiraj:
4. Tipkanje? Nema problema. Ide super. Ekran je doduše malo mali za sve kaj želim ali kaj se može.
|
iskreno vise od 4" ja sebi nebi uzeo sgs je jedini droid mob koji bi eventualno uzeo.
Citiraj:
5. i kad smo kod ekrana. Iphone 4 je prvi iphone s ok ekranom. Ovo što ima 2g/3g/3gs boli.
|
bogme i od htca je boljelo
Citiraj:
6. imaš dno dna - odron odrona od android proizvoda. Uzmi ekvivalent iphonea 4 kod androida pa probaj.
|
gle usporedjujem cisti os dakle ios vs droid 2.3.7 trenutacno tako da ako je to dno dna onda jebiga
Citiraj:
@kmh...nemaš niti jedan apple proizvod, a braniš ih ko da su ti kruh dali.
|
jedan od rijetkih koji gleda sa objektivne strane... mene tako boli k dali je to htc apple ibm isuskrist ako je proizvod DOBAR a iphone to je...
Citiraj:
1. ako je sve tako savršeno i precizno i da ponovim savršeno kako je moguće da su izdali hrpu imekova sa žutim ekranima?
|
kao sto sam rekao svatko ima seriju necega...
Citiraj:
2. iphone 4s isto žuti ekrani.
|
htc sensation fucking flagship htca baterija 8 sati frend ga uzeo i baterija mu traje OSAM sati e o cem mi pricamo zutom ekranu ?
Citiraj:
3. ako ikad kupiš iphone 4 nemoj da ti slučajno padne jer si valjda imao priliku vidjeti kako taj nadasve inženjerski sveti gral puca
|
gle nisam kupio iphone da bi igrao nogomet sa njime al evo za info pao 5 puta dva puta iz ruke na parket dvaput sa kreveta jedanput u kupaonici ! i jos je tu...
Citiraj:
4. opet savršen? mekbuk pro koji doće puno puno puno hiljada kuna sam imao priliku gledati kako se smrzava na dnevnoj bazi kolegi u bivšoj firmi. Kako je to moguće kod tako savršenog uređaja?
|
tko je rekao da je uredjaj savrsen ?
Citiraj:
5. ios kreiraš guest account i kao mega uber cool fičr dobiješ corruptanje svoj accounta. Naravno ima bugove kao i svaki OS ali teško je to za prihvatiti kad je tako savršen.
|
kao sto rekoh nije savrsen.
upalim android pita me dali oces syncati google acc i naravno potegne sve kontakte iz svega sto faking moze i naravno da imas 210 istih kontakata
Citiraj:
Autor zwer
iPhone nije od stakla, vec metalni case + stakleni ekran. SG2 ima gorilla glass i plasticno kuciste. Ako se jednom pri padu iz dzepa razleti ekran, a drugom ne... kako je to neispravni model 10x kvalitetniji?  Logika.
Ista klasa telefona, a po meni i vecini ostalih ljudi iPhone dobije vise bodova na "kvalitetu" samo zato jer ima metalno kuciste, dok je kod Galaxya plasticno. I onda opet je_iga, sta ce ti metalno kuciste kad se ekran razleti od najmanjeg pada... Zakljucak iz price je da svaki baja svog konja hvali, a oba imaju mana. Dont get me wrong, i ja bi metalno kuciste. Ali ne bi pricao kako je 10x kvalitetnije.
Odo po jos kokica, thread postaje proper "OMFG tor trci s posla doma ranije da ga zalocka" zlato 
|
objasnio sam ti kod hama
guglaj od cega je napravljen iphone pa ces vidjeti da ima par postotaka plastike u sebi ostalo je metal i staklo.
Citiraj:
Autor Mad_Duke
Meni je u ove dvije strane najsmješnije to kaj (dizajn na stranu) se govori o kvaliteti izrade, a pljuje po Samsungu jer je "plastičan" i preživjeti će nekoliko puta više padova nego novi iPhone koji je kvalitetniji, a preživjeti će manje padova. 
Da li samo meni ovo nije logično!
|
nego da ja tebe pitam si kupio mobitel da bi ti padao ili ? eto ti logike
nitko nepljuje po samsungu samo je cinjenica da je iphone bolje napravljen. to jest ajmo ovako napravljen je od boljih materijala.
Citiraj:
Autor 6Finger
Evo ja trenutno prodajem mobitele pa par mojih iskustava.
Jednostavnost iPhone-a?
Ako ga ne spojim mušterijama na itunes sutra mi se vraća da mu odlokam telefon jer ga još nije uspio upaliti. Micro sim kartica? a šta da kažem nego LOL
Ovo da ga baba zna koristit kad ga uzme u ruke živa istina, mobitel je toliko jednostavan da im nemožeš bluetooth-om prebaciti slike unučica na telefon  nemaš skoro nikakvih opcija pa naravno da ga zna koristiti.
Da lijepo izgleda da izgleda..
Da je smeće smeće je...
|
ovakvu hrpu govana davno nisam procitao....
i za kraj nitko nije rekao da je iphone savrsen ima mana al imho ima manje mana nego ostali uredjaji recimo to ovako od dva zla biram manje i jednostavnije
da apple opravdava cijenu neopravdava
da je apple neki nedodirljivi brand nije
al da imaju par uredjaja koji se dizajnom i kvalitetom izdizu od drugih imaju i to je cinjenica.