View Single Post
Staro 24.10.2011., 23:24   #573
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Meni je u ove dvije strane najsmješnije to kaj (dizajn na stranu) se govori o kvaliteti izrade, a pljuje po Samsungu jer je "plastičan" i preživjeti će nekoliko puta više padova nego novi iPhone koji je kvalitetniji, a preživjeti će manje padova.
Da li samo meni ovo nije logično!

Evo. Usporedba pol godine starog Samsunga i novog Gejfona:
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=3621

Možete diskutirati o tome kaj nekom paše ovo na mobu, nekom treba ovo, nekom ono. Nekom je bolji iOS, nekom Android.. Nekom više ppi rezolucije, nekom kontrast amoleda...

Ali dotični će iPhone prije otići ako padne. Znači da je kvaliteta izrade loša. Kristal će se razbiti ako padne sa stola, a plastična čaša neće. Istina. To ne znači da ćeš poslužiti plasitčne čaše sa šampanjcem na vjenčanju. Ali bogme nećeš strpati sok ili vodu kada ideš van iz kuče prek ljeta u staklenku, nego ćeš najvjerojatnije u plastičnu čuturicu, bocu...

Svi mobiteli koje sam imao su mi znali pasti po nekoliko puta (što trijeznom,što pijanom) na pod, beton...) Ako kupujem uređaj za te pare hoću da ima dobru šansu da preživi taj pad, a ne da izgleda "lijepo" samo.
Iskreno prika mi ima Samsung S2 (na moj nagovor) i proba san mob s custom romovima.
1. Nije lip kao iPhone .
2. Ekran je prevelik i ja s velikom rukon ne mogu sve prstom povatat
3. Rezolucija
4. Iman dojam da je spor obzriom na DC + 1GB @ 1.xxGHz

A ov za šampanjac, pa kvaliteta izrade čaše je sigurno veća, samo šta je materijal manje čvrst... Uglavnom nema smisla raspravljat jer je iPhone 4 + kožna navlaka pick
Baja 001 je offline